Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2271 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Ekim 2018 - 20:11

Akçaydan CHP ye Sert Sözler

Büyüt
Küçült
Akçaydan CHP ye Sert
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHPli isimlerin partisi hakkındaki açıklamalarına cevap verdi. Akçay, CHP, Türkiye Cumhuriyeti i yıkarak iki devlet, iki millet çıkarmak isteyen bölücülerle kol kola Atatürkü reddi miras etmekte, onlara partnerlik yapmaktadır ve bu ittifak gerçeği gizlenmeye çalışılmaktadır. dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan AkçaySiyaset ülkeye ve topluma hizmet için yapılır ancak CHP, siyaseti hala bir çıkar ilişkisi, bezirgan pazarlığı olarak gördüğünden MHP in ilkeli duruşunu bir türlü kafası almıyor.dedi.

Akçay, CHP sözcülerinin, MHP in tutum ve politikalarına yönelik eleştirilerine ilişkin yaptığı açıklamada, CHP in Atatürkün partisi olma özelliğini kaybettiğini öne sürdü.

Atatürke göre önceliğin, herkesi bütünüyle kuşatan ve anayasal olarak da herkesin hüviyeti olan Türklük olduğuna dikkati çeken Akçay, cumhuriyetin bu şiar üzerine kurulduğunu belirtti.

CHPyi, Türkiye Cumhuriyeti i yıkmak isteyen bölücülerle kol kola siyaset yapmakla suçlayan Akçay, CHP, Türkiye Cumhuriyeti i yıkarak iki devlet, iki millet çıkarmak isteyen bölücülerle kol kola Atatürkü reddi miras etmekte, onlara partnerlik yapmaktadır ve bu ittifak gerçeği gizlenmeye çalışılmaktadır. ifadesini kullandı.

MHPden alacakları dersler çoktur

MHP in, Cumhur İttifakı daki varlığının, kamu personeli kadrolarına bağlandığını belirten Akçay, şunları kaydetti:

Dervişin fikri neyse zikri de odur. CHP zihniyetine göre bir birliktelik varsa orada pazarlık vardır. O halde CHP-HDP ve İP birlikteliği hangi siyasi pazarlık, hangi koltuk dağılımlarıyla yapılmıştır? Biz, milletimizin bize verdiği görev ve yetkinin bilincindeyiz. Devletimizin ve milletimizin önünü açacak, ülkemizi darboğazdan kurtaracak çalışmalarda öncü oluyoruz, sorumluluk alıyoruz. Koltuk için pazarlık yaptığımızı iddia edenlerin, 32 gün istikşafi görüşme adı altında iktidar pazarlığı yapanların, MHPden alacağı dersler çoktur.

Akçay, CHP sözcülerinin MHP, Atatürk düşmanlığı sö

ylemleri olan bir partiye can simidi, koltuk değneği oldu. söylemlerinin doğru olmadığını, bu sözleri sarf eden kişinin, HDP ile gönül ittifakımız var. sözünün sahibi olduğunu vurguladı.

Atatürkçülük dersi vermesi ikiyüzlülük ve hadsizliktir

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalanın En büyük projem. dediği HDP in ise Kandilin emir ve direktifleriyle hareket ettiğini savunan Akçay, şöyle devam etti:

Atatürk düşmanlığını, cumhuriyet düşmanlığını şiar edinmiş, politikası haline getirmiş bölücülerle gönül ittifakı yapanların bize Atatürkçülük dersi vermesi ikiyüzlülük ve hadsizliktir. CHP hala blok siyasetin peşinde. Referandum ve 24 Haziran seçimlerindeki başarısızlıklarına rağmen CHP, HDP ve İP birlikteliğini korumak istiyor. Üstelik bu birlikteliğe MHPyi de ekleme gayretindeler ancak bizi bu karanlık şer ittifakına çekemeyecekler. Milletimizin çıkar ve beklentileri, ülkemizin huzur ve güvenliği, devletimizin bekası dışında bir siyaset referansımız olmadı. Bu nedenle CHP bize istikamet tayin etmeye kalkmasın. Siyaset ülkeye ve topluma hizmet için yapılır ancak CHP, siyaseti hala bir çıkar ilişkisi, bezirgan pazarlığı olarak gördüğünden MHP in ilkeli duruşunu bir türlü kafası almıyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024