Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3471 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2018 - 19:14

AK PARTİ İstanbul İl Yürütme Kurulu Üyelerini açıklandı

Büyüt
Küçült
AK PARTİ İstanbul  İl Yürütme Kurulu Üyelerini
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Yönetim Kurulu toplantısında İl Yürütme Kurulu Üyelerini açıkladı.

Yürütme Kurulu Üyelerinin belirlenmesiyle ilgili olarak açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak “Hep birlikte AK Parti bayrağını İstanbulda daha güçlü bir şekilde dalgalandıracağımız bir ekip oluşturduk. Yürütme kurulumuz ve yönetimimizle birlikte, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde ilk hedefimiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı ülkemizin ilk Başkanı yapmak ve Partimizi İstanbulumuzda 60 +1 hedefine ulaştırmak olacaktır. İçinden geçtiğimiz bu tarihi süreçte İl Yürütme Kurulu Üyelerimizin büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır. Bu dönemin arkadaşlarıma, İstanbulumuza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

GÖREV DAĞILIMI

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına: Ahmet Cin, Teşkilat Başkanlığına: Salih Çağdaş, Seçim İşleri Başkanlığına: Rabia İlhan, Tanıtım ve Medya Başkanlığına:, Sevim Sayım Madak, Dış İlişkiler Başkanlığına: Melih Şükrü Ecertaş, Sosyal Politikalar Başkanlığına: Hakan Bahadır, Yerel Yönetimler Başkanlığına: Habil Yazıcı, Ekonomi İşleri Başkanlığına: Bünyamin Demir, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına: Sedat Ecin, İnsan Hakları Başkanlığına: Aysun Çeliker, Mali ve İdari İşler Başkanlığına: Murat Musaoğlu, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına: Yunus Fırat Aydın, Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Başkanlığına: Fadime Zehra Şener ve İl Sekreterliğine: Nilüfer Arısoy getirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024