Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2811 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2018 - 13:27

Ak Parti Cuhurbaşkanı Adayı Tayyip Erdoğan

Büyüt
Küçült
Ak Parti Cuhurbaşkanı Adayı Tayyip
AK Parti 316 imza ile Erdoğanın adaylığı için grup kararı aldı. Kapalı grup toplantısı sonrası Başbakan Binali Yıldırım AK Parti in adayı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı.

24 Haziran seçimlerine giderken AK Partide son dakika gelişmesi... AK Parti, 316 imza ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmesi için grup kararı aldı.

İşte Başbakan Binali Yıldırımın karar sonrası yaptığı açıklamalar:

Daima mazlum ve mağdurun yanında olduk, bundan sonra da istikametimizden ayrılmayacağız. 

16 yıl boyunca birçok müdahaleye maruz kaldık. 15 Temmuz kumpasın en açık deliliydi. Yeni sistem daha güçlü hükümet, daha güçlü Meclis ve yargının kapılarını açtı. 

24 Haziran Türkiye için çok kritik bir gündür. O gün milletin vicdanına başvurup, bize kirli plan yapanların oyununu bozacağız. 

Ekonomik ve siyasi istikrarla Türkiye geleceğe yürüyecek. Birileri mikroskopla Cumhurbaşkanı aramaya devam etsin. Bizim adayımızı millet belirledi. Bizim adayımız mazlumların hamisi Recep Tayyip Erdoğandır. 

BAHÇELİNİN SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRMEM DOĞRU OLMAZ

Başbakan Yıldırım Devlet Bahçeli in FETÖ darbesinin siyasi bir ayağı var. Siyasi ayağın olduğu yerde siyasi seçmen de olur. Bu 100 bin kişinin içerisinde eğer FETÖ, PKK desteğiyle veya buna benzer imkanlarla bir aday taraması yapılacaksa o zaman FETÖ ün seçmendeki siyasi ayağının hangi aday etrafında toplandığı hakkında bir kanaat oluşabilir dedi. Bu sözlerin Başbakana sorulması üzerine Yıldırım bunu değerlendirmem söz konusu olmaz dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024