Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2122 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2018 - 16:14

Ağbal: Yarın akşam Türkiye bayram yapacak

Büyüt
Küçült
Ağbal: Yarın akşam Türkiye bayram
Maliye Bakanı Ağbal, 24 Haziran seçiminin Türkiye için tarihi önem taşıdığını belirterek, yarın akşam Türkiye in bayram yapacağını söyledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Cumhuriyet Caddesi de vatandaşlarla sohbet etti. Ağbal, Cumhur İttifakı ın önemine değinerek, Bayburt a zaferi hep beraber yaşayacaklarına inandığını ifade etti.

Ağbal, 24 Haziranın Türkiye için tarihi önem arz ettiğini vurgulayarak, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Devlet Bahçeli bu kadar memleket için önemli süreçte bir karar verdiler, birlik ve beraberlik gösterdiler. Biz de Bayburt an hem Cumhurbaşkanımıza hem Sayın Devlet Bahçeliye onların yolunda olduğumuzu göstereceğiz. diye konuştu.

Seçimde bir oyun dahi büyük önem taşıdığına işaret eden Ağbal, Yarın erken saatlerde sandığa gideceğiz. İnşallah yarın akşam Türkiye bayram yapacak. ifadesini kullandı.

Ağbal, Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret ederek, Başkan Leyla Karabulut an faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Akşemsettin Caddesi deki esnafı da ziyaret ederek, yarın yapılacak seçimlerde destek isteyen Ağbala Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak ile diğer ilgililer eşlik etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024