Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2346 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2018 - 16:10

ADAYI KILIÇDAROĞLU DA BİLMİYOR

Büyüt
Küçült
ADAYI KILIÇDAROĞLU DA
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, Siyasette ahlaksız bir pazarlık döndüğü ortada. CHP in adayını Kılıçdaroğlu da bilmiyor dedi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

SANDIKTA DALACAK

İYİ Partiyi eleştiren Bozdağ, Pazarlık kirli mi değil mi, bedel karşılığı anlaşma var mı göreceğiz. Ortada garip bir senaryo olduğunu görüyoruz. Büyük bir siyasi ahlaksızlığı görüyoruz. 15ler olayı Türk siyasi tarihinin siyasi ahlaksızlık abidesidir. Güneş Motel dahil böyle bir ahlaksızlık abidesine Türkiye şahit olmadı. Türk halkı bütün bu alavereleri dalavereleri seyrediyor. Vakti gelince de alaverecilere dalaverecilere sandıkta dalacak ifadelerini kullandı.

(İYİ Partiye geçen 15 milletvekilinin CHPye döneceği iddiaları) Eğer istifa edeceklerse öyle anlaşılıyor ki kiraya verilen vekillerin kirasını tahsil konusunda bir sıkıntı var. Tahsil edilemeyince zannedersem onları tekrar geri çağırma durumu ortaya çıkabilir.

ABDULLAH GÜLÜN ADAYLIĞI

Bekir Bozdağ, CHP in içinde bulunduğu durum gerçekten acınacak bir durum. CHPyi Kılıçdaroğlu ve ekibi acınacak hale getirdi. CHP ne yapacağını bilmiyor. Kendi içinden bir ismi belirleyip çıkaramıyor. Siz Türkiyeyi yönetmeye ehil değil misiniz? dedi.

Abdullah Gülün yarın aday olacağı iddialarına yanıt vereceği hatırlatılan Bozdağ, Belli ki CHP kadrolarının içinde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ayarında bir isim yok. Kılıçdaroğlu Ben çıkarsan halk Tayyip Bey ile beni mukayese ettiğinde bizim çapımıza bakıp hayır diyecek diye çekiniyor. Çekinmiyorsa çıkıp Ben adayım demesi lazım. Siyasette meydan seçim meydanıdır. Sandıkta boy ölçüşülür diye konuştu.

ADAYI KILIÇDAROĞLU DA BİLMİYOR 

Sözlerini sürdüren Bozdağ, CHP in göstereceği aday kim eminim Kılıçdaroğlu da bilmiyor. Kafasında netleşmiş bir isim yok. Bir kurye getirirse bakıp karar verecek. AK Parti in ve lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasette değiştirici ve dönüştürücü gücü var. Türkiye in siyasetini de dönüştürdü. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024