Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2483 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2018 - 14:42

5 MHPlinin İYİ Partiye geçeceği iddiasına yanıt AKÇAY dan Geldi

Büyüt
Küçült
5 MHPlinin İYİ Partiye geçeceği iddiasına yanıt AKÇAY dan
MHP Grup Başkanvekili Akçay, kulislerde konuşulan 5 MHPli milletvekilinin İYİ Partiye geçeceği iddiasına ilişkin soruya, Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz dedi.

 

CHPli 15 vekilin İYİ Partiye geçmesine ilişkin soruyu yanıtlayan Akçay,15 değil, 16 milletvekili geçti. Bundan aylar önce bir tanesi gönderildi. Genel sekreter yapıldı. Esir pazarında pazarlanır gibi gönderildiler. Hani ilkeli ittifak. İkinci Güneş Motel vakasıdır. Adına şer ittifakı dediğimiz ittifakın bir başka versiyonudur. Merdiven altı siyasetle uğraşmayın. Bizim için sürpriz olmadı. Aylar önce grup kurmak için abidik gubidik işlere girmeyeceğiz diyenler bu işlere girdi. Milli iradeyi siyaset pazarı kurarcasına pazrlayan bir hale girmişlerdir. Aslında CHP 24 Haziran için kendi helvasını karıyor. dedi 

ABİDİK GUBİDİK İŞLERDEN SONRA GİDEN OLUR MU, GÖRECEĞİZ

5 MHPli vekilin İYİ Partiye geçeceği iddiasını değerlendiren Akçay, İlk  defa dillendirildi. Bizim bildiğimiz, duyduğumuz bir konu. Bugün itibarı ile herhangi bir durum söz konusu değil. Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz. Söz konusu olmayacağını düşünüyoruz. diye konuştu.

İSTER TEKER TEKER, İSTER HEPSİ GELSİN, HODRİ MEYDAN

Cumhur İttifakı dışındaki partilerin birlikte seçime girmesi ihtimalini değerlendiren Akçay, Kendi dertleri. Her şey ayan beyan milletin gözünün önünde ceryan ediyor. MHP, TBMMde güçlü bir halde yerini alacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar. İster teker teker, ister hepsi gelsin. Hodri meydan diyorlardı, biz de onlara hodri meydan diyoruz. ifadelerini kullandı.

16 NİSANDAKİ GİBİ KAMPANYA YÜRÜTECEĞİZ

Cumhur İttifakı ın ortak mitingi olur mu? sorusuna yanıt veren Akçay, Buna yetkili kurumlar ve Genel Başkanımız karar verecek. 16 Nisanda nasıl kampanya yürüttüysek yine aynı şekilde, senkronize şekilde kampanya yürüteceğiz. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024