Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2781 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2016 - 12:19

Osmanlıdan günümüze beslenme ve seks sırları

Büyüt
Küçült
Osmanlıdan günümüze beslenme ve seks

Topkapı Sarayı II. Avlusunun Marmara Denizi cephesi boyunca uzanan ve on gözden oluşan Saray mutfaklarında, güneyden başlamak üzere, ilk üç mutfak sırasıyla padişah, valide sultan, padişah kızları ve kadınlarına, sekizinci mutfak ise cariyelere tahsis ediliyor. Harem Dairesinde Altın Yoldan Kalfalar Dairesine çıkan merdivenin altındaki kapıdan girilen ve Padişah Mutfağı ya da Kuşhane Mutfağı adı verilen küçük mutfak ise özel günlerde ve gecelerde, gerektiğinde padişah ile üst düzey hanedan mensuplarına hizmet ediyor. Bakır veya porselenden yapılan servis tabakları, sofra örtüsünün ortasındaki nihalenin üzerindeki siniye konuyor, çevresine yerleştirilmiş minderlere oturularak yemek yeniyor. Saray yemeklerinde hem padişahların hem şehzadelerin cinsel gücüne güç katan yiyecek ve içeceklerin yanında her zaman bir kuzu eti, peynirli ya da kıymalı börekler, kuşbaşı etli çeşitli sebze yahnileri ve geleneksel pilav bulunuyor.

Akşamları yemek tepsilerine, içinde taze meyvelerden yapılmış komposto ve şehvet arttırıcı şerbetler bulunan güğümler de ekleniyor. Cinsel isteği arttıran, susatmayan, hazmı kolaylaştıran, sindirime yardımcı olan, C Vitamini deposu olan, enerji veren ve kan yapan Osmanlı Şerbetlerinin içerisinde sadece bitki ve yemişler bulunuyor. Meyveler ve reçellerse, zaten Haremde bulunduğundan, ayrıca getiriliyor.

Sarayda, sabah kahvaltılarında soğuk et (kavurma), peynir, reçel ve yumurtanın yanında cinsel gücü arttıran bal ve kaymak her zaman veriliyor. Öğle yemekleri öğle saatinden önce, kış dönemindeyse saat 10da yeniliyor. Akşam yemekleri de güneş batmadan iki saat önce çıkıyor. Akşamları böyle erken yendiğinden, akşamüzerleri bir şey verilmiyor, buna karşılık geceleri mevsimine göre taze ya da kuru meyve servisi yapılıyor.

Ama tüm bu rutinlerin dışında cinsel gücü arttıran macunlar ve diğer karışımlar, çok özel baharatlarla süslenmiş afrodizyak yiyecekler ve içecekler ikram ediliyor. Cinsel gücü artırıcı olduğuna inanılan birçok bitkinin ve baharatın karışımı ile elde edilen macunlar, özünde enerji verici€¦ Bu ürünlerin cinsellikte kaybedilen enerjiyi tamamlama etkisi olduğu biliniyor. Macun içindeki bitki ve baharatların idrar yollarını ve idrar torbasını uyarması nedeniyle, cinsel organlar üzerinde uyarıcı etkileri oluyor.

Paging.create(5, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024