Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3096 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2016 - 17:45

5 bin lira bulunmazsa bir daha göremeyecek

Büyüt
Küçült
5 bin lira bulunmazsa bir daha

Osmaniyenin Kadirli ilçesinde yaşayan Aşkın ve Ayşe Gül çiftinin 6 yaşındaki kızları Hayrunisa henüz iki yaşındayken gözünde problem oluştu. Önce Kadirlide sonra Adanadaki çeşitli hastanelere götürülen küçük kızın iki gözünde de doktorlar ilerlemiş derecede katarakt olduğunu tespit etti. Hayrunisanın gözünde hastalık ilerleyince 3 yaşındayken iki gözünden de ameliyat edilerek küçük kızın işlevini yitirmiş olan iki göz merceği de alındı. Gözlük kullanan Hayrunisa şu anda sadece 1-2 metre uzaklığındakileri bulanık şekilde görüyor. Gözünde de ağrılar tekrarlayan Hayrunisaya ameliyatla takılacak yapay mercek için aile ameliyat masrafı 5 bin TLyi bulamıyor.

ÇİZGİ FİLM İZLEMEK İSTİYOR

İnşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan küçük kızın babası Aşkın Gül, çaresiz olduğunu söyleyerek Ben ancak geçimimi sağlıyorum. Çocuğumun gözünde hastalık ilerledi. Bu ameliyat, Adanada sadece özel bir hastane de yapılıyor. Ona da her iki gözü için 5 bin TL ameliyat masrafı çıkıyor. Kızım ameliyat olmazsa kör olacak. Bu yıl okula gitmesi lazımdı. Gönderemedim. Mahallede arkadaşları kızımla kör diye dalga geçiyor. Bu durum çok zoruma gidiyor. Ben yetkililerden ve hayırseverlerden kızım için yardım bekliyorum dedi.

Küçük Hayrunisa için en zor durum ise çizgi film izleyememesi. Uzaktan göremediği için televizyonun çok yakınına oturan Hayrunisa Artık çizgi film izlemek istiyorum. Ben ne zaman göreceğim diye konuştu.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024