Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 35167 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2013 - 12:57

Mustafa Demir’in adaylığı çok çetin geçecek

Büyüt
Küçült
Mustafa Demir’in adaylığı çok çetin
Yaklaşan Belediye Başkanlığında AK PARTİ Fatih te şu an için 2 Başkan adat adayı var .Şu anki belediye başkanı Mustafa Demir ve Kurduğu Skm ile çalınmadık kapı kalmayacak sloganıyla alanlar da çalışan Barış Boyacı.Asıl problem Ak Parti de il de dahil olmak üzere Fatih ilçesine göz dikmiş büyük isimlerin bulunması.

Bu büyük isimlerden en belirgini Ramazandan bu yana Fatih ten çıkmayan Egemen Bağış Ya İstanbul, olmasa da Fatih Belediye Başkanlığının gönlünden geçtiği Sağır sultan duymuş durumda.

Özellikle ilin Mustafa Demir Hakkında 2 dönemdir Başkanlık yeter dediği ve Belediye başkanlığı için aklındaki isim için çalışmalara devam ettiği biliniyor.

Karadeniz grubunun Diyarbakırlı bir ismin hala başkan olarak devam etmesine sıcak bakımadığı ve lobi çalışmaları yapıldığıda koridorlarda çalkalanan seslerden.

Özellikle Eminönü ile birleştikten sonra metropol merkez belediye haline dönüşen Rant’ın had safhada olduğu Fatih’i bu kez AK PARTİliler Mustafa Demir’e bırakmıyacaklar gibi.

Ak Partinin Genel Merkezinin ve bağımsız anket şirketlerinin yaptığı araştırmalarda Mustafa Demir’in Fatih Halkının gönlünde taht kurduğu Chp ve diğer partili seçmenlercede saygınlık kazandığı bu ortamda sonucun nasıl sonuçlancağı muamma.

Özellikler diğer partilerin Fatih belediye başkanlık seçimini almak için kuvvetli adaylar çıkaracağı bilinen bu seçimlerde Mustafa Demirin diğer partilerden değilde kendi partisinden çok sıkıntılı olduğu biliniyor.

Her şeyin adaylıklar için parti ve görevllerinden istifa edeceklerin isimlerinin belli olduğu seçim takviminde daha netlik kazanacak.Fatihi   partilerin değilde kendiş halkının istediği aday ve başkanla yöneltileceği günleri görmemiz dileğiyle kızışan siyasetin Fatih Halkına hayırlı olmasını dileriz





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024