Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2404 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2015 - 08:29

Zaman Gazetesinin Kabataş ikiyüzlülüğü

Büyüt
Küçült
Zaman Gazetesinin Kabataş
Medya Haberleri › Zaman Gazetesinin Kabataş ikiyüzlülüğü haberi Gezi esnasında Kabataş olayının yanında duran Zaman, bugün hiçbir ilke tanımadan çark ederek yalan ifadesini kullandı.

Fethullah Gülen'in başını çektiği paralel yapı, 17-25 Aralık'a kadar muhafazakar toplumun, halkın değerlerinin yanında yer alıyormuş gibi bir görüntü sergilerken, 17-25 Aralık'tan sonra açıkça toplumla çatışır hale geldi. 

Gezi olayları sırasında Kabataş'ta saldırıya uğrayan başörtülü Zehra D.'yi savunan paralel yapının yayın organı .Zaman, son günlerde Kabataş olayıyla ilgili başlatılan linç kampanyasında adeta başı çekiyor. 

Bugün, Kabataş lincine karşı oldukça çarpıcı ve demokratik protesto gerçekleştiren gazetecilerle ilgili Zaman Gazetesi çirkin bir manşete imza attı: "14 yandaş yazar Kabataş yalanı için aynı başlığı attı" 

Sosyal medyada ciddi tepki gören gazetenin aynı olay için takındığı farklı tavır için ‘işine geldiği gibi gazetecilik benzetmesi yapıldı.

Bugün Zaman'da yer alan haber

13 Haziran 2013'te yer alan haber ise şöyle;

*





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024