Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3811 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2015 - 09:29

Aydın Doğanın gazetesinden Alevi kışkırtması

Büyüt
Küçült
Aydın Doğanın gazetesinden Alevi
c Taraflar ısrarla Alevilikle ilgisi yok dediği halde Aydın Doğan medyası, haberi Alevi başlığıyla verdi.

Bursada yaşanılan dondurma kavgası haberini, Aydın Doğan medyası Radikal gazetesi Alevi başlığıyla vererek kışkırtmaya devam ediyor. Kestel ilçesinde yaşayan bir aile, dondurmacı ile yaşadıkları tartışmanın ardından saldırıya uğradı. Baba Daimi Gül, yoğun bakımdayken anne Nurgül Gül ise aldığı darp nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.

  OLAYI ANLATAN ANNE DONDURMACI ÜZERİMİZE SALDIRDI DEDİ Olay sonrası açıklamada bulunan anne Nurgül Gül, 10 yaşındaki oğlum dondurmacıya gidip dondurma almak istemiş. Dondurmacı sana dondurma yok deyip ona küfretmiş. Ben de ertesi gün, yani dün saat yedi gibi gidip neden oğluma dondurma vermediğini sordum ve özür dilemesini istedim. Ancak dondurmacı bu sefer bana da küfretmeye başladı. Daha sonra işten dönen eşim de dondurmacıya geldi. İkisi arasında sözlü münakaşa çıktı, itişme oldu. Biz dükkandan ayrıldık eve doğru yürümeye başladık. Arkadan gelen dondurmacı, doğrudan levyeyle eşimin üzerine saldırdı. Ben de diğer kişi de saldırmasın diye ona yönelince beni de darp etti. Bayılmışım, kalktığımda her yer kan içindeydi, ambulans gelmişti. Oğlum şoka girmiş durumda, her şey gözleri önünde oldu. dedi.   Radikalin haberinde Dondurma yediğim için Alevi olduğum anlaşılmış olabilir denildi Olayın Alevilik ile bir ilgisi olmadığı halde, Radikal gazetesi haberi Alevi bir aile başlığıyla vererek kışkırtmaya devam etti. Haberde, anne Nurgül Gülün açıklamaları şu şekilde verildi:  

Neden böyle bir şey oldu ben bilmiyorum. Dondurmacının bizim Alevi, Sünni olup olmadığımızı bilip bilmediğini de bilmiyorum. Sonradan öğrendik ki eşimin Tuncelili arkadaşı H. K.ye bizim münakaşamızdan sonra Bir daha buraya Tunceliler gelmesin, mermim tabancanın ucunda demiş

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024