Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
29.03.2024
Ä°stanbul /

01 Eylül 2014 - 16:08
Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Kim Olacak ?
Cumhur Başkanı ,Başbakan, Hükümet,bakanlıklar Olağan üstü kongre derken Ak parti nin Ankara ayağı şekillendi. Artık AK PARTİ İlçe,il ve genel kongrelerini gerçekleştirerek yeni yönetim ile önümüzdeki genel seçimlere start verecek.
Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Kim Olacak ?

EdindiÄŸimiz bilgilere göre yeni delege kayıtları ve güncelleremeleri  hız kazanmış durumda .

Åžu an görevini sürdüren Ahmet  Hamdi Gör Kün yeni kongrede aday olacağı yada milletvekilliÄŸi seçimlerinde kendisine yer bulabilirse Ankarayı zorlayacağı, ÅŸu an teÅŸkilat baÅŸkanı olan Temel Sirkecinin teÅŸkilatça sevilmesi nin adaylığa sıcak bakacağı ,Bir önceki dönemde ilçede görev alan ,Ãœsküdar belediye baÅŸkanlığı için aday adaylığı baÅŸvurusunda bulunan Ä°slam KanıtoÄŸ lunun Tekrar Fatih ilçesinde ilçe baÅŸkanlığı için aday olacağı ,bunun için yemekler ve tanışma toplantıları düzenlediÄŸi ulaÅŸabildiÄŸimiz bilgiler arasında.

İktidar partisinin ilçe de temsilcisi olan ilçe teşkilatındaki yeni başkan ve icraanın nasıl şekilleneceği,İktidar partisinin Belediye Başkanı Mustafa Demirin bu adaylar ve değişik isimlere nasıl baktığı ve özellikle bu kongrede taraf olup olmayacağı merak konusu.

Ä°lçe baÅŸkanlığına adaylığı konusunda kendisi ile iletiÅŸime geçtiÄŸimiz Temel Sirkeci Bey kendisinin uzaktan yakından bir talebi olmadığını kendisini sevenlerin gönlünden geçenleri dillendirdiÄŸini ifade etmesi , kendisinin partide görev verilen her yerde hizmete amade olduÄŸunu söylemesi  partililerce kibarlık söylemi olarak deÄŸerlendiriliyor.

Tüm bunların dışında adı gizli olarak nitelenen 2 isim daha olduÄŸunu  Marmara bölgesi siyasi iÅŸlerden sorumlu eski ilçe BaÅŸkanı Ahmet  Baha Öğütkeninde eski ilçesinde etkin rol oynayacağı söyleniyor.

Fatihaktuel yayın grubu olarak Fatih ilçesinin tüm bunların dışında fesh edilebileceği ve merkezden bir başkan ve yönetimin kurulacağıda aldığımız duyumlar arasında.Fakat seçime giden bir partinin teşkilata rağmen böyle bir yola teveccüh göstereceğini sanmıyoruz.

GerçekleÅŸek kongrelerde istanbulda ki içinde  Fatiinde bulıunduÄŸu 4 ilçede ÅŸok geliÅŸmeler gerçekleÅŸeceÄŸe benziyor .

 

Her zaman dediÄŸimiz gibi Ne olursa olsun Ä°lçemize Hayırlı bir sonuç olsun  



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : köroğlu

 
Asıl ilçe başkanı geliyor.hakeden çalışan biri köroğlu heyyyy




Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Mert karagümrk

 
Siz Onu Bunu Bırakında Asıl Akparti Fatih Gençlik Kollarına kim Aday Olacak onu bulun :) Fatihe Yeniden heyecan getirecek bir aday geliyor gençlikkollarına