Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
16.04.2024
Ä°stanbul /

16 Mart 2014 - 22:28
Şehremeni Mallesine GENÇ,DİNAMİK ÇAĞDAŞ Muhtar adayı
Seçimlere az bir zaman kala Fatih içesindeki muhtarlık seçimlerinde adaylar meydan ve mahallelerde boy gösteriyor
Şehremeni Mallesine GENÇ,DİNAMİK ÇAĞDAŞ Muhtar adayı

Fatih ilçesinin en büyük 2. mahallesi olan Åžehremini Mahallesinde mevcut muhtar Åžükrü Mahmuzlunun aday olmaması üzerine mahallede 5 muhtar adayı seçimlere sıkı ÅŸekilde sarıldı.

Bunlar arasında en genç ve aktif çalışma gerçekleÅŸtiren Yunus Güvercin seçmen taramalarında, mahallenin meydanlarında kurduÄŸu sıtandlarda, esnaf ziyaretlerinde oldukça göz dolduruyor.

Özellikle Standalarında dağıttığı lokumlarla mahalleniz ağız tadına hitab eden eÄŸer seçilirsem hizmet tadınında deÄŸiÅŸeceÄŸini bildiren Yunus güvercinle ayak üstü seçim ve kendÅŸisi hakkında konuÅŸtuk.

1976 kocaeli doÄŸumlu ve 1980 de beri bu mahallede yaÅŸayan ilkokulda dahil tüm okulları mahallesinde okuyan Yunus Güvercin Mahalle aÅŸkının çocukluÄŸunda sokakta oynadığı günlere dayandığını ifade ediyor.

Bu mahallenin kendisine ve yuvasına çok ÅŸey kattığını kendisininde mahalleye borcunu hizmet ödemek aÅŸkından dolayı aday olduÄŸunu belirtti.

Yıllardır Seyitömerdeki aile kırtasiye dükkanında esnaflık ve hizmet gören Yunus Güvercin birçok STK larda mahallenin sorunlarını gidermek için çalıştığını son olarak Fındıkzade Spor Klübünde kurucu ve yöneticilik yapan yunus Mahalle ve Fatih ilçesindeki çocukların sporla buluÅŸmalarını ve önlerinin açılması arzusunda olduÄŸunu bildirdi.

Kendisi ile birlikte aday olan tüm adaylara baÅŸarılar dilediÄŸini 20.000  ne yakın seçmenin bulunduÄŸu mahallesinde Halkın kendisine teveccüh etmesi durumunda tüm birikimlerini Mahalleye yansıtacağını ÅŸu an bizle paylaÅŸmasada mahallesi için hayalleri oladuÄŸunu sözlerine ekledi



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.