Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
20.05.2024
Ä°stanbul /

07 Mayıs 2024 - 11:12
Bahçeli SİNAN ATEŞ DAVASI DERHAL BAŞLAMALI
Bahçeli "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz. Ellerinde ülkücü kanı olanların feriştahı gelse bizde yaprak dahi kımıldamaz" dedi.
Bahçeli SİNAN ATEŞ DAVASI DERHAL BAŞLAMALI

 

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları BaÅŸkanı Sinan AteÅŸ hakkında hazırlanan iddianame Türkiye gündeminden düÅŸmüyor. CHP lideri Özgür Özel ve Sinan AteÅŸ'in eÅŸi AyÅŸe AteÅŸ'in sert tepki gösterdiÄŸi iddianameye iliÅŸkin deÄŸerlendirmede bulunan MHP lideri Bahçeli, "Sinan AteÅŸ davası derhal baÅŸlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiÅŸtirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceÄŸiz. Ellerinde ülkücü kanı olanların feriÅŸtahı gelse bizde yaprak dahi kımıldamaz" diye konuÅŸtu.

GRUP TOPLANTISINDA DÄ°KKAT ÇEKEN SÖZLER

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin konuÅŸmasından satır baÅŸları ÅŸu ÅŸekilde; "DeÄŸerli vekiller, muhterem misafirler, basınımızın mümtaz temsilcileri, hepinizi hürmetle selamlıyorum. Bugünkü toplantımızı takip eden vatandaÅŸlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Hangi ÅŸartlar altında kalırsak kalalım hakikati haykırmaktan çekinmeyeceÄŸiz. Suyun üstünde bile yürüsek yüzme bilmiyorlardı diyenler çıkacak. Ä°ÅŸimize, önümüze bakacağız. Mücadelemizden taviz vermeyeceÄŸiz. Zulüm karşısında mazlumların yanındayız.

 

"NETANYAHU Ä°ÇÄ°N HESAP GÜNÜ YAKINDIR"

1 Mayıs'ı her yerde kutlamak mümkün, Taksim ısrarı niye? Polisimiz asıl emekçidir. Türk polisiye iftihar ediyor, hepsine teÅŸekkür ediyorum. Türkiye UAD'deki davaya müdahil oluyor. Ä°srail ile ticaretin durdurulması yerinde bir karardır. Netanyahu için hesap günü yakındır. Netanyahu, 35 bin Filistinli mazlumun kanında boÄŸulacaktır. Bundan kaçış ve kurtuluÅŸu yoktur. Netanyahu, müzakere sürecini dinamitlemektedir. Netanyahu'nun ateÅŸkese yanaÅŸmaması bir insanlık sorunudur. BM artık devreye girmelidir. Bölge bıçak sırtındadır. ABD'nin güvenilmez politikaları cinayetleri teÅŸvik etmekte. Gazze dünya için turnosol kağıdıdır. Türkiye, yeri zamanı geldiÄŸinde gereÄŸini yapacak dirayete sahip.

"SİYASET KAVGA ARENASI DEĞİL KONUŞMA SAHASIDIR"

Siyasette duvar örersek yanlışa düÅŸeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuÅŸamanın hakim olması halisane dileÄŸimizdir. Siyaset kavga arenası deÄŸil konuÅŸma sahasıdır. Muhabere yerine müzakere ile Türkiye'mizin yükseliÅŸ sürecine herkes destek vermelidir. DEM'lenmek yerine ÅŸekerli suyu tercih etmek akla en yatkın seçenektir. Sayın cumhurbaÅŸkanımız ile CHP baÅŸkanının görüÅŸmesini es geçip boÅŸa düÅŸmeleri kendi bilecekleri ÅŸeydir. Biz ülkesi için dolu hevesi olanların ne söylediÄŸine bakıyoruz. Siyasetin yumuÅŸamasının vasatı Türkiye'nin ortak çıkarları, ortak geleceÄŸidir.

Bahçeli: Sinan AteÅŸ davası baÅŸlamalı, elinde ülkücü kanı olanların feriÅŸtahı gelse bizde yaprak dahi kımıldamaz

"MAHKEME KARARLARI DEĞİŞTİRİLEMEZ"

Hiçbir organ mahkemelere emir vermez, tavsiyede bulunamaz. Yargı yetkisinin kullanılması ile ilgili beyanda bulunamaz. Mahkeme kararları deÄŸiÅŸtirilemez. Yargıya talimat vermek suçtur. Kavala'nın yeniden yargılanması hususunda sipariÅŸ süreç ilerletilmektedir. Bahse konu ÅŸahıs Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırma suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştır. DiÄŸer sanıklar da 18'er yıl ceza almıştır. Sayın Özel'in kolunda saati yok mudur? Sayın Özel'in saati sormak yerine PKK ve FETÖ'ye verilen destekleri muhataplarının yüzüne vurması gerekmez miydi? Kanun kaçağı FETÖ ve PKK'lıları Türkiye'ye ne zaman iade edeceksiniz diye soramaz mıydı. Bana saati sorar ise köstekli saatimi açar kendisi ile açık açık paylaşırım.

"SÄ°NAN ATEÅž DAVASI DERHAL BAÅžLAMALI"

MHP'ye iftira atan alçaklar koalisyonu devlet düÅŸmanlarına kucak açmaktadır. Kimin elinde hangi bilgi ve belge varsa mahkemeye sunmalıdır. Åžahit olmak isteyenlere mahkeme kapısı açılmalıdır. TV ekranlarında mahkeme yargılanamaz. Sinan AteÅŸ davası derhal baÅŸlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiÅŸtirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceÄŸiz. Ellerinde ülkücü kanı olanların feriÅŸtahı gelse bizde yaprak dahi kımıldamaz."

#Devlet Bahçeli , #Sinan AteÅŸ , #Dava , Suikast , Pensillvanya ,Ülkücü



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.