Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
29.03.2024
Ä°stanbul /

07 AÄŸustos 2020 - 13:17
Lütfiye Selva Çam: Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
​​​​​​​AK Parti kadın kolları başkanı Lütfiye Selva Çam, Türkiye’de İslami mücadelenin emektarlarından Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Lütfiye Selva Çam: Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

AK Parti kadın kolları baÅŸkanı Lütfiye Selva Çam, Ä°slami mücadelenin emektarlarından Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Bugüne kadar; Ä°slam’a, müslümanlara, AK Parti’ye veya ErdoÄŸan’a dönük hakaretlere karşı seslerini yükseltmeyen veya bir tepki ortaya koymayan AK Parti kadın kollarının Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunması dikkat çekici. AK Parti kadın kollarını dünyada ve Türkiye’de Müslümanlara karşı yapılan zulüm ve hakaretlere karşı da bu kadar cevval olmasını beklediÄŸimizi belirterek Lütfiye Selva Çam’ın açıklamasını ilginize sunuyoruz:

"Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin. Edebe mugayir yazarak kaybettiÄŸiniz itibarı, yazdığınız bu üsluptaki yazılarınızla kamuoyunun dikkatini çekseniz bile geri kazanamazsınız.

AK Parti Kadın Kolları olarak, bu tür seviyesiz sözler, iftira ve hakaretlerin cezasız kalmaması için gerekli tüm hukuki giriÅŸimlerde bulunacağımızı ve yargısal süreçlerin takipçisi olacağımızı da herkesin bilmesini isterim. BaÅŸta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu baÅŸkanımız suç duyurusunda bulunacak." diye konuÅŸtu.

 

ErkekleÅŸerek deÄŸil, kadın kimliÄŸiyle, dik duruÅŸuyla siyaset yapar. Samimiyeti, mütevazılığı ve çalışkanlığıyla itham ettiÄŸiniz 'papatya' asla olamaz. AK Parti kadın hareketi bir feminist hareket deÄŸildir. Hak yolunda, mazlumun yanında, zalimin karşısında, yalnızca ahlakın ve adaletin savunucusudur. Kulluk ve insanlık bilinciyle il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle sokak sokak milletiyle, halkıyla hemhal olan bir harekettir."

Her türlü ahlaksızlığın, azgınlığın, sapkınlığın ve ailenin selametine zarar verecek yanlışlığın karşısında herkes hemfikirken tüm bu olumsuzluklardan kurtulmanın yolu ancak bu sözleÅŸmeden kurtulmaktan geçecekse, buna kim karşı çıkabilir ki?

Mesele o deÄŸil. Åžayet tüm dertler sona erecekse bence de kaldıralım. Kaldıralım ki deÄŸiÅŸen bir ÅŸeyin olmadığını herkes görsün. Bu iÅŸe ciddi kafa yoranlara saldırma, bunun üzerinden siyaset yapma, dikkati çekme ve sosyal medyadan takipçilerini artırma hevesinde olanların fırsatlarını da ellerinden alalım. Bu tartışma bitsin ki esas meselemizin çocuklarımızı her türlü kötülükten, çirkinlikten ve azgınlıktan korumak için gayretle çalışanları rencide edici sosyal medya paylaşımları ile bu sorunların çözülmeyeceÄŸini anlayalım. Esas olan insan yetiÅŸtirmenin önemini hatırlayalım. Sona erdirelim ki ahlaksızlığın ve rezilliklerin her yerde çoÄŸalmasının esas nedeninin insanlığın rotasından çıkması olduÄŸunu görmüÅŸ olalım. YaÅŸ ve kuru ne varsa, bir çuvalın içine doldurarak gerçek sorumluluklardan kaçamayacağımızı görelim. Ä°ÅŸin özüne odaklanalım.

Bir taraftan cahiliye devrine benzer ÅŸiddet, katliam ve zulümle mücadele etti. DiÄŸer taraftan ise aileyi yıkan, nesilleri kirleten tüm sapkınlıklara, ahlaksızlıklara karşı duruÅŸ sergiledi. Partimizin 5 milyona varan kadın üyeye sahip olabilmesi, ancak böyle kararlı bir siyaset ve samimi uygulamalarla mümkündü. Ä°stanbul SözleÅŸmesi bizim için nas deÄŸildir. EleÅŸtirilemez, dokunulamaz deÄŸildir. CumhurbaÅŸkanımızın AB üyeliÄŸi konusunda 'Gerekirse Kopenhag Kriterleri yerine Ankara Kriterleri der yolumuza devam ederiz' sözü misali, gerekirse 'Ankara SözleÅŸmesi' ile yola devam ederiz. Ancak kadınlara yönelik her alandaki çabalarımızdan asla vazgeçmeyiz. Åžiddetle mücadeleden asla vazgeçmeyiz.

 

Medeniyetimizin tüm miras ve deÄŸerlerini koruyarak 21. yüzyılın en ideal duruÅŸ ve bakış açısını ortaya koyacağız.

Tartışmalar içerikten daha çok algıyı öne çıkarıyorsa, partimizin ve hükümetimizin deÄŸerlendirmeleriyle son kertede alınacak her kararın sonuna kadar arkasında olacağız.

Ä°ktidarı iki ateÅŸ arasında sıkıştırmaya çalışan, partimizin yara alması için köÅŸesinde el ovuÅŸturan eski ve yeni siyasi hareketlerin, STK'lerin, köÅŸe yazarlarının, sosyal medya fenomenlerinin ve kritik anlarda ortaya çıkan holdinglerin karşılıklı paslaÅŸmasına ÅŸahit oluyoruz. Ne kadınlarımıza yıllarca kıyafeti nedeniyle ayrımcılık yapılmışken sesleri çıkmayan, çıkarlarına ters düÅŸen durumlarda da kadın konularında samimiyetten uzak davranan feminist hareketlerin ne de sözde sözleÅŸmeye muhalefetiyle hükümetimizi sıkıştırma çabasında olanların inandırıcılığı kalmamıştır. Karşılıklı birbirini besleyen bu grupları artık boÅŸa düÅŸürme vakti gelmiÅŸtir.

Fitne üretip özellikle de sahte hesaplar ve görünümler ardında FETÖ'cü hainlerin kin ve husumetlerini de bu vesileler ile partimize yönelttiklerinin farkındayız. Pek çok kanun, mevzuat ve sözleÅŸmede olduÄŸu üzere, burada da gerekli düzeltmeleri yapmak mümkünken iÅŸin lehinde veya aleyhinde, medyatik çıkışlarla kendi reklamını yapmak için, saÄŸa sola salvolarla saldıranların, tartışmalar üzerinden prim elde etmeye çalışanların da farkındayız."

 

 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.