Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
26.04.2024
Ä°stanbul /

06 AÄŸustos 2020 - 20:25
Muharrem İnceye İlk Tepki Alaattin Yüksel den Geldi.
Yeni parti kuracağı söylentileri olan Muharrem İnce'yle ilgili CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İnce'nin güvenilir bir isim olmadığını belirten Yüksel, "Kendisini çok uzun zamandır tanırım. Tutarlı bir arkadaş değil. Arkasından da kimsenin gideceğini düşünmüyorum" dedi.
Muharrem İnceye İlk Tepki Alaattin Yüksel den Geldi.

CHP'de Muharrem Ä°nce'nin yeni parti kuracağı yönündeki söylentilerle baÅŸlayan tartışmalar devam ediyor. Son olarak Ä°zmir'in önemli isimlerinden Alaattin Yüksel açıklama yaptı.

 

Üç dönem CHP Ä°zmir Ä°l BaÅŸkanlığı yapan, bir dönem de yine Ä°zmir'den milletvekili seçilen ve Genel BaÅŸkan Yardımcılığı da yapan Alaattin Yüksel, Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun parti içinde tek adam olmaya çalıştığını söyledi. Yüksel ayrıca, Ä°nce'nin hem parti hem de toplum nezdinde güvenilir bir isim olmadığını belirterek, "Artık Muharrem Ä°nce ile bir alakamız ve siyasi bir ortaklığımız kalmadı. Kendisini çok uzun zamandır tanırım. Tutarlı bir arkadaÅŸ deÄŸil. Arkasından da kimsenin gideceÄŸini düÅŸünmüyorum. CHP yönetiminin elbette bir çok hatası var ama, Ä°nce’nin ayrı bir parti kurmasını gerektirecek herhangi bir koÅŸul bulunmuyor" ifadelerini kullandı. 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.