Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
20.04.2024
Ä°stanbul /

25 Haziran 2020 - 12:29
Ä°mamoÄŸlu: UKOME'ye yeni taksi teklifimizi getiriyoruz" dedi.
İBB şehre ilave 5 bin taksiyi de içeren teklifini yarın Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) getirecek. İmamoğlu konuya ilişkin, "Mevcut düzen bir kaç yüz kişiyi mutlu ederken, milyonlar yıllardır mağdur" açıklamasında bulundu.
Ä°mamoÄŸlu: UKOME'ye yeni taksi teklifimizi getiriyoruz

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ä°stanbul'a yakışan standartları saÄŸlamak için yarın ilk adımı atıyoruz ve UKOME'ye yeni taksi teklifimizi getiriyoruz" dedi.

 

Ä°mamoÄŸlu, daha önce yaptığı açıklamada 5 bin yeni taksiyi 3 vardiya halinde çeÅŸitli prensiplerle taksileri çalıştıracaklarını ve araçlarda Ä°stanbulkart kullanılacağını bildirmiÅŸti.

UKOME'de taksi taşımacılığının düzenlenmesi, minibüslerin taksiye dönüÅŸtürülmesi, taksi dolmuÅŸların taksiye dönüÅŸtürülmesi, Silivri, Çatalca, Åžile'deki "M" seri plakalı taksilerin "T" seri plakalı taksi kapsamında deÄŸerlendirilmesi, turistik Ä°stanbulkart düzenlenmesi gibi teklifler gündeme gelecek. 

 

Ä°mamoÄŸlu konuya iliÅŸkin, "Taksi emekçileri dahil tüm Ä°stanbullular bir dünya ÅŸehrine yakışan hizmet istiyorlar. Mevcut düzen bir kaç yüz kiÅŸiyi mutlu ederken, milyonlar yıllardır maÄŸdur. Ä°stanbul’a yakışan standartları saÄŸlamak için yarın ilk adımı atıyoruz ve UKOME'ye yeni taksi teklifimizi getiriyoruz" açıklamasında bulundu. 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.