Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
28.03.2024
Ä°stanbul /

04 Mayıs 2020 - 10:33
İstanbul a Sağanak Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun genelinde bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan akşam saatlerine kadar etkili olacak sağanak yağış nedeniyle İstanbul için sel ve su baskını uyarısı yapıldı.
İstanbul a Sağanak Uyarısı

Hava durumu 4 Mayıs Pazartesi tahmin raporu bugün dışarı çıkacaklar ve çalışanlar tarafından merakla araÅŸtırılıyor. Peki, bugün hava durumu nasıl olacak. Hemen belirtelim ki gün içerisinde yurdun genelinde saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan metrekareye 25 ila 30 kilogram yağışın düÅŸmesinin beklendiÄŸi Ä°stanbul’da sel ve su baskınlarına karşı vatandaÅŸlar uyarıldı. Ä°ÅŸte, 4 Mayıs hava durumu Meteoroloji tahmin raporu…

 

 

METREKAREYE 25, 50 KÄ°LOGRAM YAÄžIÅž

Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸünce Ä°stanbul için kuvvetli ve gök gürültülü saÄŸanak uyarısında bulunuldu.

 

Genel Müdürlükten yapılan duyuruya göre, Ä°stanbul'daki saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanağın, bu akÅŸam saatlerine kadar yani 4 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00, 19.00’a kadar kuvvetli olacağı ve metrekareye 25-50 kilogram yağış bırakacağı tahmin ediliyor.

Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Bununla birlikte sıcaklıkların 18 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.

Ä°stanbul: SaÄŸanak yağışlı 18 derece

Ä°zmir: Bulutlu 21 derece

Ankara: Yer yer hafif yağışlı ve 19 derece



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.