Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
20.04.2024
İstanbul /

16 Mart 2020 - 22:22
İBB Başkanı İmamoğlu koronavirüs kararını açıkladı
Koronavirüsle ilgili mücadelede İçişleri Bakanlığı, yeni tedbirler aldı. 81 İl Valiliğine “Coronavirüs Tedbirleri” konulu ek bir genelge gönderen bakanlık, AVM ve lokantalar hariç tüm mekanların kapatılacağını bildirdi. Bakanlığın genelgesi sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal tesisler ile Beltur işletmelerinin koronavirüs nedeniyle bugün itibariyle hizmete ara verdiğini açıkladı.
İBB Başkanı İmamoğlu koronavirüs kararını açıkladı

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği “Coronavirüs Tedbirleri” konulu ek bir genelgenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait tüm sosyal tesisler ile tüm Beltur işletmelerinin koronavirüs nedeniyle bugün itibariyle hizmete ara verdiğini açıkladı.

İmamoğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Küresel boyuttaki salgın hastalığa karşı alınan önlemler kapsamında İBB'ye ait tüm sosyal tesisler ve tüm Beltur işletmeleri (Hastanelerde hizmet veren Beltur kafeleri hariç) bugün itibariyle hizmete ara vermiştir. Değerli İstanbul halkının bilgisine." ifadelerini kullandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KAFELERİN KAPATILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor.

 

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine "koronavirüs tedbirleri" konulu ek bir genelge daha gönderildi. Genelge ile bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.