Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
28.03.2024
Ä°stanbul /

17 Kasım 2018 - 13:51
Bahçeliden MHPli vekile tepki
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır dedi.
Bahçeliden MHPli vekile tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurtun yerel seçim değerlendirmeleri sonrasında konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, Partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurtun deÄŸerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi i baÄŸlamayacaktır dedi.

Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teÅŸekkül ettiÄŸi, söz ve açıklama sınırının ne ÅŸekilde oluÅŸup olgunlaÅŸtığı belli ve bilinmektedir. Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diÄŸer teÅŸkilat mensuplarımız belirlenmiÅŸ politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir. Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurtun deÄŸerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi i baÄŸlamayacaktır. Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulurifadelerini kullandı.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.