Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
16.04.2024
Ä°stanbul /

21 Mart 2018 - 13:00
Elitaştan Gaziantep te FETÖ borsası kuruldu iddalarına açıklama
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyarın ortaya attığı Gaziantepe FETÖ borsası kuruldu iddialarına partinin Grup Başkanvekili Mustafa Elitaşan sert tepki geldi.
Elitaştan  Gaziantep te FETÖ borsası kuruldu  iddalarına açıklama

AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Kayseri Milletvekili Mustafa ElitaÅŸ, CNN Türkte yayınlanan programa katıldı. Gündemde AK Parti Gaziantep Milletvekili Åžamil Tayyarın ortaya attığı “Gaziantepte FETÖ borsası kuruldu” iddiaları vardı.

 

Tayyarın iddialarına sert tepki gösteren ElitaÅŸ, “Åžamil Tayyar orada bir ifade kullanıyor. ‘Ben milletvekiliyim aslında benim söylediklerim suç duyurusu niteliÄŸindedir diyor. EÄŸer böyle bir borsa kurulmuÅŸsa, insanlar milyon dolarla serbest bırakılıyorsa Åžamil Beyin yapması gereken savcılara gidip suç duyurusunda bulunmasıdır. Bugünlerde, sırf bu iÅŸleri sulandırabilmek adına, FETÖ ile mücadeleyi biraz gevÅŸetebilmek adına böyle iddiaların ortaya atıldığını söyleyebiliriz. Bu, kamuoyu nezdinde olumsuz algı oluÅŸturabilmek için yapılmış bir operasyondur” dedi.

KILIÇDAROĞLUNUN SÖZLERİNE DE DEĞİNDİ

ElitaÅŸ, programda CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlunun, “ElitaÅŸa sorsunlar. Dönüp bir de Kayseriye bakmak lazım” sözlerine de şöyle yanıt verdi. “Sayın KılıçdaroÄŸlu eÄŸer beni bu borsanın içinde biri olarak gösteriyorsa, onunla ilgili mahkemede hesaplaÅŸmamız gerekir.” 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.