Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
28.03.2024
Ä°stanbul /

16 Ekim 2017 - 19:19
K. Irak ta 2 asker ÅŸehit oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irakın kuzeyindeki Zap bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin ise yaralandığını açıkladı.
K. Irak ta 2 asker ÅŸehit oldu

TSKdan yapılan açıklamada, 16 Ekim 2017 tarihinde Irak kuzeyi Zap bölgesinde bölücü terör örgütü (BTÖ) tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, biri ağır olmak üzere 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Çatışma sonrası Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtında 8 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiÅŸtir denildi.

Açıklamada, Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz ÅŸehitlerimize Allahan rahmet, ÅŸehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduÄŸu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir ifadeleri kullanıldı.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.