Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
25.04.2024
Ä°stanbul /

04 Nisan 2015 - 14:22
Fatih Halkı Belediyenin Keyfi İmar uygulamalarından şikayetçi
Fatih te imar uygulamarın da uygulanan ve vatandaşı zor durumlara sokan keyfi ve açıklanmayan uygulamalar vatandaşı isyan ettirmeye başladı.Gazetemizin şikayet postasına belediye ile ilgili yapılan şikayaetlerin büyük bölümü imardaki keyfi uygulamalar
Fatih Halkı Belediyenin Keyfi İmar uygulamalarından şikayetçi

 

Fatih yıllardır ölçek planı çıkmasını bekledi.inşaatlara izizn verilmemişti.Beklenen imar planları açıklandı. Tam insanlar birşeyler yapılacak derken şimdide Belediyenin buz yüzlü imar birimi karşılarına çıkmış gibi.

Müteaahitlerden ciddi eleştiri ve şikayet vardı.Bunu müteahitlerin anlaşamamaları çıkar çatışmalarına bağlamıştık.

Ama son aylarda yapılması  yasalara en uygun proje ve vatandaÅŸaların isteÄŸininde karşılanmaması ve bunun içinde gereçerli sebeple sunulmaamsı çok dikkat çekici hale gelmiÅŸ durumda.

Kimileri nin 17 aralık tan sonra Mustafa demirin imarda yetkilendirme atamalarında yetkisiz ve bölegeyi bilmeyen kişilerinin yetkilendirmesinden kaynaklandığı düşüncesi

kimilerine göre ipin ucucnun kaçtığı rüşvet in hak edilebilmesi için iÅŸlerin bilerek yokuÅŸa sürülmesi 

kimilerine göre Fatih in  Ã§ok hassas bir ilçe olduÄŸu bunun içinde mümkün olduÄŸunca kendi görev sürelerinde imarı zoırlaÅŸtırdığı söyleniyor.

 

Son zamanlarda sanki özel bir sihirli değenekle bazı imarlı yerlerin kamulaştırılması ,bazı kamu yerlerinin imara açılması olaylarıda gözden kaçmıyor.

Sebep ne olursa olsun belediyenin bu vurdum duymaz tavrı halkı çileden çıkartacağa benziyor.

fatihaktuelekibi olarak gazetemizde yeni bir haber sayfası başlatıyoruz .Gerek imar gerekse diğer tüm konudaki kamu şikayetlerinizi bize bildirdiğiniz takdirde.Gazete sayfalarımızda sizin adınıza yayınlayacağız.

şikayetleriniz ayrıntılı delilli ve rumuzsuz kendi isminz ve ulaşabileceğimiz telefonlarla ilettiğinizde sayfalarımızda şikayetlerinize yer verme azusundayız.

Åžikayetlerinizi bildirmek için lütfen tıklayın 

 

 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.