Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
18.04.2024
Ä°stanbul /

25 Åžubat 2015 - 06:17
KANITOÄžLU AKPARTÄ° DEN ADAy
KANITOÄžLU AKPARTÄ° DEN ADAY
KANITOÄžLU AKPARTÄ° DEN ADAy

Ä°slam KANITOÄžLU Resmen Aday. Akparti Ä°stanbul 2. Bölge Millet Veki Aday Adayı . Kısa Bir Süre Önce,  Akparti Ä°stanbul 2. Bölge Millet Vekili Aday Adayı OlduÄŸunu Açıklamasına RaÄŸmen ilçe yönetimlerinde büyük bir heyecan yaÅŸanmasına sebep olan Ä°slam KANITOÄžLU  Seçim Kordinasyon Ekibi ile birlikte çalışmalarına baÅŸladı. Ä°stanbul halkının gözdelerinden ve çok sevilen biri olan KANITOÄžLU  Pazar günü temayül yoklamasına sahne olacak Ä°stanbulda Ä°SLAM KANITOÄžLUÂ’nun ismi 2.Bölgede revaÅŸta. 2014 yılında Diyarbakır da Ä°L Seçim Kordinasyon Merkezi BaÅŸkanlığını yapan KANITOÄžLU Seçim Günü Oy Kullanma Yeri Ä°stanbul Olmasına RaÄŸmen Aynı Uçakla Ä°stanbula Oy Kullanmaya Gelerek ve aynı gün görev yeri diyarbakıra giderek ülkesini, milletini ve dava aÅŸkını milletine birkez daha göstermiÅŸ oldu.

 

Ä°slam KANITOÄžLU KÄ°MDÄ°R ?

 

1971 Yılında Trabzon Of ilçesinde doğdu. İlk , orta ve lise eğitimini istanbulda tamamlayan Kanıtoğlu Yüksek öğrenimini BREYER STATE ÜNİVERSİTY’de işletme ve iş yönetimi bölümünden mezun olarak tamamladı.

Aynı zamanda Sanayici kimliÄŸi ile de tanınan Ä°slam KANITOÄžLU üretiminin tamamını Avrupaya ihraç eden demir – çelik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikası mevcuttur.  Spor ile yakından ilgilenen ve spora da destek veren KANITOÄžLU  Türkiye KARATE Federasyonu yönetim kurulu üyeliÄŸini de sürdürmektedir. Siyasette 25 Yıl Aktif Görev üstlenen  Ä°SLAM KANITOÄžLU Akparti Fatih kurucularındandır.

Bu Sürede ;

-          Fatih Ä°lçesi TeÅŸkilat BaÅŸkanlığı

-          Fatih Ä°lçesi Seçim Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı

-          Fatih Ä°lçesi Yerel Yönetimler Birim BaÅŸkanlığı

-          2009 Yılında Fatih Seçim Kordinasyon Merkezi BaÅŸkanlığı

-          2014 Yılında DÄ°YERBEKÄ°R Ä°L S.K.M. BaÅŸkanlığı görevlerinde bulunmuÅŸtur.

 

Kendini Ülkesine Hizmete Adayan İslam KANITOĞLU Sivil Toplum Kuruluş Örgütlerinde ise ;

 

-          SANÄ°AD DerneÄŸi Yönetim Kurulu ÃœyeliÄŸi

-          Ä°SO Meslek Komite ÃœyeliÄŸi

-          Kültürlü Gençlik DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiÅŸtir.

 

Orta Düzeyde İngilizce bilen İslam KANITOĞLU Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

Haber Ekibimiz Olarak İslam KANITOĞLU’NA Akparti İstanbul 2.Bölge Millet Vekili Aday Adaylığı Yolunda Başılar Diliyoruz.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : MURAT GUL

 
Ak partiye gonul veren Islam Kanitoglunu simdi milletin vekili olarak gormekten buyuk mutluluk duyarim sana yakisir Islam abicim ALLAH bu guzel yolda yolunu acik etsin.




Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : kadir ceyhan

 
bu yolda İslam için İslam abiyi seçin