Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2261 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2017 - 11:00

TSK Dan Anıtkabirde Canlı Yayın İzni

Büyüt
Küçült
TSK Dan Anıtkabirde Canlı Yayın
Genelkurmay Başkanlığından, 10 Kasımda düzenlenecek Atatürkü anma törenleri kapsamında talepte bulunan televizyon kanallarına Anıtkabirden yayın izni verildiği bildirildi.

Genelkurmay BaÅŸkanlığı Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Daire BaÅŸkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında Bu yıl hiçbir televizyon kanalına Anıtkabirden haberlerin sunulmasına, halkla röportaj yapılmasına izin verilmeyeceÄŸi iddiasına yanıt verildi.

Söz konusu haberlerin tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığının değerlendirildiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Her yıl 10 Kasım tarihinde düzenlenen Ulu Önderimiz Atatürkü anma törenleri kapsamında yayın kuruluÅŸlarının taleplerine istinaden Anıtkabirde çekim yapma izni verilmektedir. Bu yıl da talepte bulunan televizyon kanallarına Genelkurmay BaÅŸkanlığınca yapılacak düzenlemeye istinaden yayın yapma izni verilmiÅŸtir. Resmi tören sonrasında ve akÅŸam saatlerinde yapılması talep edilen çekim ve haberler ise halen deÄŸerlendirme aÅŸamasındadır. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024