Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2212 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2017 - 18:53

Taksimetre ücretlerine zam geldi.

Büyüt
Küçült
Taksimetre ücretlerine zam
Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) yapmış olduğu yeni düzenleme ile İstanbul’da taksi ve taksi-dolmuş ücretlerine yüzde 15 oranında zam yapıldı.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi in (UKOME) yapmış olduğu yeni düzenleme ile İstanbulda taksi ve taksi-dolmuş ücretlerine yüzde 15 oranında zam yapıldı.

Daha önce taksilere iki yıl üzerine yüzde beş oranında zam yapıldığını belirten İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Yahya Uğur şunları söyledi:

 “Taksimetre ücretlerine iki yıl üzerine zam adı altında yüzde beÅŸ oranında düzenleme yapılması artan giderlerimizin yanında bizleri çok zorlayan bir durum olmuÅŸtu. Yaptığımız baÅŸvurular ve görüşmeler üzerine Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyemiz taksicilerin çalışma ÅŸartlarını görmezden gelmemiÅŸ ve her yıl yaÅŸanan zam polemiÄŸini sonlandırmıştır. Bizler için her yıl zam yapılacak olmasının karara baÄŸlanması son derece önemlidir. Belirlenen oran da esnafımıza nefes aldıracaktır. Ä°BB yetkililerimize kendim ve esnafım adına müteÅŸekkirim.”

Ulaşım Koordinasyon Merkezi in (UKOME) yapmış olduğu yeni düzenleme ile artık taksimetre ücretlerine her yıl eylül ayında düzenli olarak TEFE-TÜFE, asgari ücret ve yakıta gelen zam oranlarının ortalaması alınarak zam yapılacak.

İTEO Başkanı Uğur zam oranı ile ilgili müşterilerin taksicilerin çalışma şartlarını da düşünerek anlayış göstermelerini beklediklerini belirtti.

Açılış 4 TL
Km 2,5 TL
Kısa mesafe 10 TL





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024