Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1651 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2017 - 10:19

Metrobüs durağında feci kaza! Yaralılar var

Büyüt
Küçült
Metrobüs durağında feci kaza! Yaralılar
İstanbul Küçükçekmecede bir servis aracı metrobüs yoluna girerek durağa çarptı. Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde aksama yaşandı.

D-100 Karayolu Küçükçekmece mevkiinde servis minibüsü metrobüs yoluna girdi. Serviste bulunan 3 kiÅŸi yaralandı. Kaza saat 06.45 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Edirne istikametinde seyreden servis minibüsü henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak metrobüs yoluna oradan da metrobüs durağına girdi.

Kazanın ardından olay yerine ambulans itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada servis minibüsündeki 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

SEFERLER TEK YÖNDEN KADEMELİ OLARAK YAPILIYOR

Kazanın ardından metrobüs seferleri de bir süre yapılamadı. Ardından ise seferler tek yönden kademeli olarak yapılmaya başladı. D-100 Karayolunda da trafik oluştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024