Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1986 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2017 - 10:35

İTO Başkanı İbrahim Çağlar hayatını kaybetti.

Büyüt
Küçült
İTO  Başkanı İbrahim Çağlar hayatını
İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar; geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabah hayatını kaybetti. Dün gece 01:30 sıralarında evinde kalp krizi geçiren İbrahim Çağlar hastaneye kaldırıldı burada yapılan tüm müdahalelere karşı saat 05:30 gibi hayatını kaybetti.

İBRAHİM ÇAĞLAR KİMDİR?

1960 yılında İstanbul, Erenköyde doğan İbrahim Çağlar, aslen Konyalı olan İbrahim Çağlar evli ve 2 çocuk babasıdır.

Çağlar, TOBB Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, TEPAV Mütevelli Heyeti üyeliği, Darülaceze Mütevelli Heyeti üyeliği, Marmara Grubu Vakfı Stratejik ve Sosyal Araştırmalar, Mütevelli Heyet ve Akademik Konsey üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Vakıfların dışında AK Parti ve MÃœSÄ°AD Kurucu Ãœyesi olan ÇaÄŸlar, 2004-2010 yılları arasında TOBB Yönetim Kurulu Sayman üyeliÄŸi ve aynı tarihlerde TSE Yönetim Kurulu üyeliÄŸi yaparken, 2006-2012 yılları arasında DEÄ°K Yönetim Kurulu üyeliÄŸi ve 2003-2006 seneleri arasında da Ä°THÄ°B yönetim kurulu üyeliÄŸini yürütmüştür.

Ä°stanbul Ticaret Odasında 1999 yılında Meclis üyeliÄŸi ile göreve baÅŸlayan ÇaÄŸlar, 2004-2009 yılları arasında Ä°TO Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı olmuÅŸtur. 2009-2013 yılları arasında Ä°TO Meclis BaÅŸkanlığı, 2013 yılından itibaren ise Ä°TO Yönetim Kurulu BaÅŸkanlığı görevini yürütüyordu. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024