Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2516 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Åžubat 2018 - 11:52

İstanbulda toplantı, gösteri ve yürüyüş alanları belirlendi

Büyüt
Küçült
İstanbulda toplantı, gösteri ve yürüyüş alanları
İstanbul Valiliği, 2018 yılında toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılacak yerleri belirledi.

Ä°stanbul ValiliÄŸi, temel hak ve özgürlüklerden olan, Anayasa ve yasalarla güvence altına alınan toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması gerektiÄŸi ifade etti.

Sivil toplum kuruluÅŸlarıyla tüzel kiÅŸiliÄŸi bulunmayan diÄŸer oluÅŸumların ve gerçek ÅŸahısların itibar edecekleri toplantı ve gösteri yürüyüşü alanlarının tespit edilmesi, BüyükÅŸehir Belediyesinin çevre düzenlemesi ve ÅŸehir temizliÄŸi ile ilgili olarak afiÅŸ asılacak yerlerin belirlendiÄŸi vurgulanan açıklamada, Ä°stanbul ili sınırları içerisinde ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergahı, toplantı alanı, dağılma güzergahları ile afiÅŸ ve pankart asılacak yerler 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu un 6. Maddesi ile aynı kanunun uygulanmasına dair YönetmeliÄŸin 3. maddesi uyarınca, Valilik Makamının 31/01/2018 tarihli ve 9876 sayılı Oluru ile2018 yılı içerisinde toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecek alanlar belirlenmiÅŸ olup söz konusu alanlarla ilgili bilgiler aÅŸağıya çıkartılmıştır. denildi.

TOPLANMA VE DAÄžILMA GÃœZERGAHLARI

Yenikapı ve Maltepe Sahil, Kartal Meydanı, Kadıköy Yeni Salı Pazarı, Pendik Cumartesi Pazarı, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı, Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii Otopark, Avcılar İDO İskelesi Önü Otopark alanlarında toplantı gösteri ve yürüyüş yapılabileceği belirtilen açıklamada toplanma, yürüyüş güzergahı, toplanma alanı ve dağılma güzergahlarına da yer verildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024