Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2804 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2016 - 13:27

İstanbulda 1 Mayıs önlemleri

Büyüt
Küçült
İstanbulda 1 Mayıs
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbulda bazı önlemler alındı.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelinde vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla yaklaşık 24 bin 500 emniyet mensubu görev alacak.

Metrolardan sadece Taksim metro istasyonu kapalı kalacak. Metro, bu istasyondan transit geçiş yapacak ve Şişhane İstasyonu un İstiklal Caddesine çıkışı kapalı olacak. Kabataş-Taksim füniküler sistemi hizmet vermeyecek.

İptal edilen seferler haricinde kentte toplu ulaşım araçları hizmetlerine devam edecek.

Kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar

1 Mayıs 2016 Pazar günü saat 06.00dan kutlamalar sona erene kadar Beyoğlu da Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Sıraselviler Caddesi trafiğe kapatılacak.

Unkapanı Köprüsünden ve PerÅŸembe Pazarından gelen akım KasımpaÅŸa ve Karaköy istikametine, KasımpaÅŸadan gelen akım Tuz Ambarı Işıklardan Hasköy ve Karaköy istikametine, Dolapdereden gelen akım Divan KavÅŸağından Tünel üzerinden ÅžiÅŸli istikametine veya Stad üzerinden BeÅŸiktaÅŸistikametine, Dolmabahçe Gazhane Caddesi den gelen akım Gümüşsuyu istikametine verilmedenBeÅŸiktaÅŸ veya Karaköy istikametine, ÅžiÅŸliden gelen akım Yedikuyular Caddesi e ve Tünel Taksim Tünel üzerinden BeÅŸiktaÅŸ istikametine, Defterdar YokuÅŸu dan Taksime çıkan yol kapatılarak (FiruzaÄŸa Meydan) akım Akarsu YokuÅŸu ve Taktaki YokuÅŸu istikametine, Mebusan YokuÅŸu çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesiÅŸim noktasından kapatılarak akım Karaköy istikametine yönlendirilecek.

Bakırköyde İsmail Erez Bulvarı ve İsmail Erez Bulvarı a bağlı sokaklar, Ekrem Kurt Bulvarı (Marmara Forum varyant ile Veli Efendi Hipodrom önü arası), D-100 güney yan yoldan Olgunlar Sokak girişi, D-100 güneyden Bakırköy Halk Pazarı a girişler kapatılacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024