Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2266 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Eylül 2017 - 12:55

İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali başlıyor

Büyüt
Küçült
Ä°stanbul Åžiir ve Edebiyat Festivali
Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle 10. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali 3-7 Ekim tarihlerinde yapılacak.

10. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğindebu yıl 3-7 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Festivalin ilk gün etkinliÄŸinde, Ahmet Kotun küratörlüğünü yaptığı, Gülten Akın, Cemal Süreya, Rasim Özdenören gibi yazar ve ÅŸairlerin gençken yazdıkları ilk eserleri üzerinden tasarlanan Ä°lk Eserler Sergisi de Grand Perada festival takipçileriyle buluÅŸacak. 

Festivalin danışma kurulundaki isier arasında Prof. Dr. Turan Koç, Doç. Dr. Oktay Taftalı ve Mehmet Hakkı Suçin yer alıyor.

Güray Süngü, Handan İnci, Turan Koç, Oktay Taftalı gibi isimler festivalde moderatörlük yapacak.

Festivale bu yıl uluslararası edebiyat festivallerinin yöneticileri ve ilk eser çeviri edebiyat yayınlayan yayıncılar davet edildi.

Festival kapsamında, Grand Pera, Ahmet Hamdi Tanpınar Kütüphanesi, Goethe Enstitüsü Kütüphanesi, Mephisto Kafe, İnsan Kitabevi, Fatih Pages Kitabevi, Caddebostan Kültür Merkezi ve Pera Müzesi de şiir okumaları, imza günleri ve söyleşi etkinliklerinin yanı sıra Şiir Hatları Vapuru bu yıl da yer alacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024