Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1656 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Kasım 2017 - 15:22

İstanbul da İŞİD OPERASYONU

Büyüt
Küçült
İstanbul da İŞİD
İstanbul’da IŞİDe yönelik düzenlenen operasyonda 16’sı yabancı uyruklu 20 terörist göz altına alındı.

4 örgüt yöneticisiyle birlikte gözaltına alınan 16 yabancı uyruklu teröristin eylem talimatı beklerken yakalandığı öğrenildi. Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Ä°stihbarat Åžube ekiplerince, IŞİDe yönelik dün gece yarısı 6 ilçede eÅŸ zamanlı operasyonlar düzenlendi.

20 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bağcılar, Küçükçekmece, Ümraniye, Bayrampaşa, Beylikdüzü ve Pendik e 9 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 4ü Türk 16sı yabancı uyruklu 20 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Türk olan 4ünün, daha önce Suriye ve Irak gibi çatışma bölgelerinde IŞİD saflarında savaÅŸtığı öğrenilirken, yabancı uyruklu 16 teröristin ise eylem amaçlı olarak yurda sokulup eylem için örgütten talimat beklerken yakalandıkları kaydedildi.

Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçiren polisin, İstanbul Emniyet Müdürü Terörle Mücadele Şubesi e götürdüğü şüphelileri sorguya aldığı öğrenildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024