Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1326 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2017 - 11:41

İstanbul da Havalar 5 Derece Düşecek

Büyüt
Küçült
Ä°stanbul da Havalar 5 Derece
İstanbul için önceki gün yapılan sağanak yağış uyarısı sonrasında bu sabah İstanbulda bugün hava nasıl olacak? sorusu cevabını buldu. Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak? sorusunun cevabı karşılığını buldu. İstanbulda havanın bugün yağışlı olması bekleniyor... İstanbullular bugün gün boyu parçalı bulutlu ve zaman zaman çok bulutlu bir hava ile karşılaşacak. Sabah saatlerinden itibaren hafif sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bugün Marmara ın doğusu ve Batı Karadeniz ile Kütahya, Afyonkarahisarın kuzeyi, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Tekirdağ, Balıkesirin kuzeyi, Çanakkale in doğusu ve Kırklareli in kıyı ilçelerinin, yarın Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren Rize ve Artvinin kıyı ilçelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Ardahanda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü den alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmarada yer yer batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024