Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2241 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2018 - 12:22

İstanbul 5 ilçede 20 Saatlik Su Kesintisi

Büyüt
Küçült
İstanbul 5 ilçede  20 Saatlik Su
16-17 Nisanda yapılacak su kesintisi 20 saat sürecek.

İstanbulda 20 saat sürecek su kesintisi saat 10:00da başladı. Güngören, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler ile Bağcılar ilçesindeki bazı bölgelerde 16-17 Nisanda 20 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi den (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler Ana İsale Hattı ve Terfi Merkezindeki yenileme çalışmaları nedeniyle, 16 Nisan Pazartesi saat 10.00 ile 17 Nisan Salı saat 06.00 arasında Güngörende Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak ve Merkez mahallelerinin tamamı ile Akıncılar, Gençosman, ve Sanayi mahallelerinin bir kısmına, Esenlerde Fatih ve Tuna mahallelerine, Bakırköyde Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Osmaniye ve Zuhuratbaba mahallelerine su verilemeyecek.

Bahçelievlerde Cumhuriyet, Hürriyet, Bahçelievler, Fevzi Çakmak, Kocasinan, Merkez, Çobançeşme, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Yenibosna Merkez ve Zafer mahalleleri ile Bağcılarda Çınar, Barbaros, Güneşli, Fevzi Çakmak, İnönü, Kemalpaşa, Sancaktepe, Yenigün ve Yıldıztepe mahalleleri de aynı saatler arasında su alamayacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024