Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2393 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2015 - 13:20

İSPARK abone kart uygulamasını hayata geçiriyor

Büyüt
Küçült
İSPARK abone kart uygulamasını hayata
Kent genelinde 650 noktada yaklaşık 100 bin kapasiteyle otopark işletmeciliği yapan İSPARK, teknolojik altyapıyı güçlendirerek vatandaşları daha hızlı ve güvenli ödeme seçenekleri ile buluşturuyor.

Kurumsal abonelik hizmeti ile başlatılan proje ilerleyen zamanda İstanbul Kart entegrasyonu sağlanarak bireysel kullanıma da açılacak. Proje sayesinde vatandaşlar otopark hizmeti aldıktan sonra ödeme noktalarında İSPARK abone kartı ile ödeme yaparak çıkış yapabilecekler

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesinin öncülüğü ve desteÄŸiyle birçok yeniliÄŸi vatandaÅŸların hizmetine sunduklarını belirten Ä°SPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülerimize zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluÄŸunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Kurumsal abonelik hizmeti ile baÅŸlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açacağız” dedi.

Şirketler İSPARKın Kurumsal Abonelik Panelinden (kurumsal.ispark.com.tr) kullanıcı hesabı oluşturarak abonelik hizmeti alacakları araçların plakalarını sisteme kayıt edecek. Kurumsal aboneler kullanıcı hesabına araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024