Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1800 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2017 - 09:14

İETT Genel Müdürü Arif Emecen Görevinden alındı.

Büyüt
Küçült
İETT Genel Müdürü Arif Emecen Görevinden
İBB Başkanı Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecenin başta metrobüs olmak üzere İETTye gelen şikayetler üzerine görevden alındığını belirtti

 Uysal, önümüzdeki dönemde de görevden almaların devam edeceÄŸinin sinyalini verdi. Mevlüt Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi (Ä°SMEK) Ã¶ÄŸretmenlerine Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde yemek verdi.

Uysal, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ä°ETT Genel Müdürü Arif Emecenin görevden alınmasıyla ilgili bir soru üzerine BaÅŸkan Uysal, BüyükÅŸehirde göreve geldikten sonra prensibimiz ÅŸuydu; Herkes ile çalışabiliriz, eksiÄŸini gördüğümüz, yavaÅŸ olduÄŸunuz düşündüğümüz veya uyumda sıkıntı yaÅŸadıklarımıza o zaman bakarız demiÅŸtik. BüyükÅŸehirde en fazla ÅŸikayet nereden geliyor derseniz metrobüslerden ve Ä°ETTden. Arkadaşımızın bugüne kadar muhakkak ki güzel hizmetleri olda ama eksik kaldığını düşünüyoruz. deÄŸiÅŸtirdik. Ä°nÅŸallah o ÅŸikayetleri daha aza indirecek yeni bir arkadaşımızı görevlendireceÄŸiz ÅŸeklinde yanıt verdi.

İETT MÜDÜRLÜĞÜNE GELECEK KİŞİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Yerine gelen kişinin belli olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise Uysal, henüz bir isim üzerinde karar vermediklerini değerlendirmelerin ardından karar vereceklerini söyledi.

HER HALÜKARDA DEĞİŞİKLİK OLACAK

Başka görevden almaların olup olmayacağı üzerine bir soruya da Uysal, şu şekilde yanıtladı:

Önümüzdeki sürüçte eğer eksik gördüğümüz varsa, işini çok iyi yapıyordur ama amiriyle problemi vardır. O tür şeylerde de her halükarda değişiklik olacak. Şunlar şunlar değişecek diye bir kararımız yok. Önümüzdeki süreçte çalışma arkadaşlarımızla yola devam edip etmeyeceğimize o şekilde bakacağız. İETT Genel Müdürümüzü de anlaşmazlıklardan daha ziyade gelen şikayetlerden dolayı böyle bir tasarruflarda bulundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024