Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3342 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2018 - 16:13

Erdoğan dan Mısır Çarşısı Restorasyon Açılışında Sert Sözler

Büyüt
Küçült
Erdoğan dan Mısır Çarşısı Restorasyon Açılışında Sert
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbulda restorasyonu biten Nusretiye Camii in açılışının ardından Mısır Çarşısı ın açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamalarda CHPye sert sözlerle yüklendi.

 ErdoÄŸanın açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸu ÅŸekilde; 

Yapılan restorasyanla aslına uygun ve daha yüksek standartlarıyla kullanıma hazır hale gelmiştir. Zaman içerisinde özellikle cumhuriyet döneminde pek çok orjinal özelliği tahrip edilen bu eser aslına uygun bir şekilde elden geçirilmiştir.

Dört gün Özbekistan ve Koredeydik. Buralarda atalarımızın gurur verici eserleriyle karşılaÅŸtık. 

 

BU YIL ŞAHLANIŞ DÖNEMİ

Türk turizmi, bir süredir maruz kaldığımız yoğun iç ve dış saldırılardan dolayı irtifa kaybetmişti. Geçtiğimiz yıl başlayan toparlanma, inşallah bu yıl 40 milyonluk rekor turist sayısıyla şahlanış dönemine giriyor.

Bizim elimizde Ä°stanbul gibi bir hazine varken bu milletin bu devletin sırtı hiç endiÅŸe etmeyin yere gelmez. Ancak bizim de Ä°stanbulun kıymetini bilmemiz gerekir. 

BU FELAKETÄ°N SORUMLULUÄžU ONLARINDIR

Bizden önce Ä°stanbulu yönetenlerin vizyonsuzluÄŸu çarpık yapılaÅŸmanın zeminini hazırladı. Bu felaketin sorumlusu Türkiyeyi ve Ä°stanbulu yönetme sorumluluÄŸunu üstlenenlerdir. 

BU ZİHNİYETİN YAPTIKLARININ BEDELİ ÇOK AĞIRDIR

Milletin ekmeğini karneye bağlayan, inancı ile uğraşan sur içinde mescit bırakmayan tek parti iktidarı vardı. CHP zihniyeti kirliliktir. CHP zihniyeti çöp dağlarıdır. Bunları yaşayanlara soracaksınız gençler. Milletimizin Menderes ile yapmaya çalıştığı atılımın önünü iftiralarla kesen bu zihniyetin yaptıklarının bedeli çok ağırdır.

Tarihi eserlerimize reva görülenlerin izini sürdürdüğümüzde karşımıza CHP in tek parti dönemi çıkıyor. 

Ä°LKLER HER ZAMAN ZORDUR AMA...

Biz ülkemizde darbeler kaos olmasın diye yeni bir sistem istedik. Bu yüzden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik.

Cumhur ittifakında hep beraberiz aramızda ayrılık gayrılık yok. Bu vesile ile bir kez daha 24 haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Genellikle ilkler her zaman zordur, her zaman sıkıntılıdır. Ancak neticesi bereketlidir. Türkiye, yeni yönetim sisteminin ilk seçimini inşallah kolay şekilde gerçekleştirecektir.

BUNDAN DAHA BETER BÄ°R ÅžEY VAR MI?

24 Haziranın etkileri Türkiye için büyük olacaktır. Yeni sistemde koalisyona fırsat olmayacaktır. Cumhurbaşkanı kendi kuracağı ekibiyle ülkeyi 5 yıllık yönetecektir. Milletimizin oyunu kullanırken her zamankinden daha fazla düşünmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanına ülke yönetme yetkisi verirken, onu Meclis e yalnız bırakmak da olmaz. Meclis cumhurbaşkanıyla ne kadar uyum içinde çalışırsa Türkiye o kadar kazanır. 18 Nisandan bu güne kadar geçen zamanlarda kimin seçime hazır olduğunu sizler zaten gördünüz.

CumhurbaÅŸkanı adayını belirlemekte bu kadar zorlananlara millet yetkiyi vermez. Ne yaptı, gitti 15 vekili birilerine verdi. Grup kursunlar diye. Meclis e sıralarda yoklar. Aman ya Rabbi böyle bir ÅŸey olmaz. Milletin iradesini satın almaktan daha beter bir ÅŸey olabilir mi. Ä°ÅŸte bunları gördük. Sizden bu ülkeye bir ÅŸey olmaz.

Demokrasi dürüstlüktür, bir yerde namus meselesidir. Bunların dertleri ülkenin dertlerine derman olmak değildir. Böyle dertleri olsa projeleriyle milletin karşısına çıkarlardı. Pazar günü seçim manifestosunu, yaklaşık bir hafta sonra da seçim beyannamesini açıklayacağım.

BENÄ°M MÄ°LLETÄ°MÄ° Ä°NÄ°P Ä°NÄ°M Ä°LETTÄ°

Bunların tek bir amacı ve millete söyleyebileceÄŸi bir ÅŸeyi vardır o da Recep Tayyip ErdoÄŸanı indirmektir. Diyelim ki, bunu baÅŸardınız. Bu ülkeye neyi vaad ediyorsunuz. Åžunu sorun, hangi büyük yatırımları yapacaksınız? Kanal Ä°stanbulu mu?, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ü mü, Marmarayı mı yapacaksınız? Ne yapacaksınız yahu onu söyleyin. Åžehir hastaneleri mi yapacaksınız? 

Peki sonra ne yapacaksınız? Sizin başınızdaki kişi SSK ın başındayken milletimi inim inim inletti. Biz yapacaklarımız ile değil, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Bize saldıranlar, Afrinde saldıranlar bunların döneminde saldırsa inanın vatan elden giderdi.

AFRÄ°NDE SON RAKAM: 4 BÄ°N 376

Afrinde son sayıyı gelirken sordum. 4 bin 376 terörist etkisiz hale getirildi. Sizlerden rica ediyorum, karşınıza gelip de sizden oy isteyen Recep Tayyip ErdoÄŸan düşmanlığından baÅŸka bir ÅŸey vaad etmeyenler, size bir ÅŸeyler sunar da, ikna olursanız, samimi söylüyorum, oyunuzu ona verin. 

Yenikapıya ite kaka geldi. Karşımızda oluşan ittifakın ortak noktası bunların demokrasi sicili bozuktur. Bunlar terör örgütünü allayıp, pullayıp hak, hukuk, demokrasi diye pazarlamaya çalışıyorlar. Ama benim milletim artık bunu yemez. 15 vekili gönderdiler. Meclis e bu garipler ortada kaldı, bazılarının gözü yaşlı. Ben anlamadım bu garipler niye gönderildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024