Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2949 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mayıs 2018 - 10:27

Beklenen Yağışlar Başladı 3 Güne Dikkat

Büyüt
Küçült
Beklenen Yağışlar Başladı 3 Güne
İstanbul, Ankara ve İzmir’de bugün ve önümüzdeki 2 gün boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

İstanbulda bu sabah saatlerinde aralıklarla yağmur etkili oluyor. Taksimde yağmur nedeniyle bazı vatandaşlar ıslanmamak için dükkan saçaklarına sığındı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar çanta ve giysilerini başının üzerine tutarak korunmaya çalıştı.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuz iç ve doğu bölgelerinde etkili olan sağanak yağışlara ilave olarak yarından itibaren batı bölgelerimiz üzerinde konuşlanacak olan alçak merkez ve atmosferin üst seviyelerindeki soğuk hava nedeniyle önümüzdeki bir hafta boyunca yurdun büyük bölümünde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yağışların bugün, Cumartesi ve Pazar günleri; iç ve batı bölgeler ağırlıklı, önümüzdeki hafta içi Pazartesiden Cumaya kadar yine iç bölgeler ile doğu bölgeler ağırlıklı gerçekleşmesi tahmin ediliyor. Yurdumuzun yarından itibaren hat bölgelerimizden başlayarak yeni yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin edilirken yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu un kuzeyi, Batı ve Orta Karadenizin iç kesimleri ile Doğu Karadenizin ve Doğu Anadolu un doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

26 Mayıs Cumartesi günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu un batısı, Batı Karadenizin iç kesimi ile Doğu Anadolu un doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. 27 Mayıs Pazar günü Marmara, Ege, Batı Akdenizin iç kesimi, İç Anadolu un kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadenizin iç kesimi, Doğu Anadolu un kuzey ve batısı ile Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların önümüzdeki hafta içi Pazartesiden Cumaya kadar yine iç bölgeler ile doğu bölgeler ağırlıklı gerçekleşmesi tahmin ediliyor. Bugün ve Cumartesi günü tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların iç Egede Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Manisa, Denizli, Muğla ile İzmir. Aydın illerimizin iç kesimlerinde) BM. Akdenizin iç kesimlerinde /Isparta, Burdur ve Antalya.= iç kesimleri/Eskişehir, Bilecik, Bolu ve Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek, ani sel, su baskın, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

3 Ä°LDE SAÄžANAK YAÄžIÅž

Ankara, İstanbul ve İzmir de önümüzdeki üç gün boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yağışların İstanbul ve İzmirde Pazar günü sona ereceği, Ankarada önümüzdeki hafta boyunca görülmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında yurdumuzda etkili olacak yağışlı sisteme rağmen önemli bir değişiklik olmayarak ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024