Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1526 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2018 - 09:27

Aksayan metro seferleri tekrar başladı

Büyüt
Küçült
Aksayan metro seferleri tekrar
İstanbulda metro seferleri teknik bir arıza nedeniyle gerçekleştirilemiyordu. İstanbul Metrosu dan 07.30 civarında yapılan açıklamada metroların hizmete girdiği duyuruldu.

İstanbulda metro seferleri teknik arıza nedeniyle aksadı.

Yenikapı ve Vezneciler İstasyonları yaşanan enerji kesintisi sebebiyle işletmeye açılmadı. Seferler 1 buçuk saat süren çalışmanın ardından 07.30 sıralarında hizmete açıldı. İstanbul Metrosu un Twitter hesabından yapılan son açıklamada, Sayın Yolcularımız; M2 hattında enerji arızası giderilmiş olup, seferlerimiz normal olarak yapılmaktadır. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hayırlı yolculuklar... denildi.

2018-06-18_09h05_44

METRO SEFERLERÄ°NDEKÄ° AKSAMA DUYURULMUÅžTU

Metro İstanbulun Twitter hesabundan yapılan açıklamada, Sayın yolcularımız, Enerji kesintisi nedeniyle, Yenikapı - Vezneciler İstasyonları saat 06:00 itibari ile İşletmeye açılamayacak olup; işletmemiz Şişhane - Yenikapı arasında İETT otobüsleri ile yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz ifadelerine yer verildi.

2018-06-18_09h06_33





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024