Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4746 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2016 - 12:48

Yüksekovadan şiddetli çatışma sesleri geliyor

Büyüt
Küçült
Yüksekovadan şiddetli çatışma sesleri
Hakkari in Yüksekova İlçesi deki opersyonlar devam ederken, bugün sabah saatlerinde ilçe merkezinde hava hareketliliği oldu.

İlçenin Dize ve Orman mahallelerinde ise yoğun silah sesleri duyuluyor.

Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, PKKlı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Marta ilan edilen sokağa çıkma yasağınını ardından başlatılan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Gece boyunca zaman zaman patlama seslerinin yankılandığı ilçede,sabah saatlerinde ise hava hareketliliği oldu. 

Helikopterlerin sürekli uçuş yaptığı Dize ve Orman Mahallerinde yoğun silah ve patlama sesleri duyuluyor. Genelkurmayının dünkü son açıklamasına göre toplam 135 PKKlının etkisiz hale getirildiği ve 197 el yapımı patlayıcını imha edildiği Yüksekova ın Dize, Kışla, Orman, Mezarlık ve Yeşildere Mahalleleri de ise barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve bombalı tuzakların imha edilmesi için başlatılan temizlik çalışması sürüyor.

yüksekovs,güvenlik,çatışma





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024