Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2749 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Şubat 2016 - 10:06

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

Büyüt
Küçült
Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı

Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesinde bulunan Yenişafak Gazetesi binasına, saat 05.00 sıralarında, kimliği belirsiz yüzleri maskeli 3-4 kişi tarafından silahlı ve molotoflu saldırı düzenlendi.

Bina önüne gelen saldırganlar,  giriş kapısına molotof kokteyli atıp, binanın camlarına uzun namlulu silahla ateş açtı. Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.



Molotof kokteyli atılan giriş kapısı, güvenlik görevlisi tarafından söndürüldü.

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis, olay yeri ve çevresini emniyet şeridiyle kapatıp inceleme yaparken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.



AYNI SAATLERDE AKİT MEDYA GRUBUNA DA SALDIRI YAPILDI

Saldırıdan yaklaşık yarım saat sonra Yeni Akit Gazetesinin bulunduğu Akit Medya Grubu binasına da saldırı yapıldı.

Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunan Akit Medya Grubu binasına saat 05.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz yüzleri maskeli kişiler, binaya molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi.



Binanın arka girişine gelen saldırganlar, otoparka ve bina önündeki bir kamyonete molotof kokteyli atıp, binaya uzun namlulu silahla ateş açtı. Saldırganlar hızla olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, kamyonda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kamyonette çıkan yangını büyümeden söndürdü.

Polis, saldırının gerçekleştiği noktayı emniyet şeridi ile kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri bina ve çevresinde uzun süre inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken, görgü tanıklarının da ifadesine başvuruldu. Akit Medya Grubu binasının arka girişinin bulunduğu Abay Caddesi üzerinde 4 adet fişek kovanı olduğu ve giriş kapısına da mermi isabet ettiği görüldü.  Her iki olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024