Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3079 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2016 - 19:53

Yasin Hayal: Dink Ailesinden özür diliyorum

Büyüt
Küçült
Yasin Hayal: Dink Ailesinden özür

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastına ilişkin olarak, Kamu görevlilerin ihmali olduğu iddiasıyla ana davayla birleştirilen toplam 35 sanıklı davanın 4. duruşması devam ediyor.

Tutuksuz sanık olan dönemin Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altayın savunmasının ardından, hükümlü sanık Yasin Hayal söz aldı.

Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya bağlanan Hayal, İstemdışı sarf ettiğim sözlerden dolayı Dink Ailesinden ve Orhan Pamuktan özür diliyorum. Kullanılan silah sadece bana aitti. Böyle bir olayın içinde kullanılacağını bilseydim, Ogüne vermezdim. Tahliyemi talep ediyorum dedi.

MAHKEME BAŞKANI: SEN ZATEN TUTUKLU DEĞİL HÜKÜMLÜSÜN


Mahkeme Başkanı Canel Rüzgar ise Sen zaten tutuklu değil, hükümlüsün diye cevap verdi.

Duruşmaya ara verildi. Aranın ardından tutuklu sanıkların tahliye talepleri alınacak.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya İstanbul Emniyeti eski Müdürü Celalettin Cerrah, Emniyet İstihbarat Dairesi eski başkanı Sabri Uzun, dönemin Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay, Trabzon Emniyet Müdürlüğü polis amirleri Muhittin Zenit, Ahmet İlhan Güler, Özkan Mumcunun aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar katıldı. Tutuklu sanıklar cezaevinden getirildi. Ogün Samast ve Yasin Hayal ise tutuklu bulundukları cezaevlerinden SEGBİS sistemi ile duruşmaya katıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024