Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1651 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2018 - 17:06

Yalovada dereler taştı

Büyüt
Küçült
Yalovada dereler
Yalovada etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle seraları su bastı, derelerin taşması nedeniyle de birçok yerde taşkınlar meydana geldi.

alovada etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle dün geceden bu yana metrekareye 65 kilogram yağışın düştü. Kentte birçok yerde taşkınlar meydana geldi. Yalova merkezden geçen Safran Deresi ile Kadıköy Beldesi ile Yalovadan geçen Selimandere Deresi de taşkınlar oluştu. Bu nedenle birçok serayı su bastı, çiftçilerin mahsulü sular altında kaldı. Yalovada içme suyunun temin edildiği Gökçedere Barajı ın kapakları da aşırı yağışlar nedeniyle açıldı. Yeşil Körfez Su Birliği e ulaşımı sağlayan ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan bir köprü de tamamen sular altında kalınca karşılıklı olarak ulaşıma kapandı. Hacımehmet Köyü´nden geçen Safran Deresi kenarındaki işletmeler de sular altında kaldı.

BİR AN EVVEL ÖNLEM ALINMALI


Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli, bir hafta önce Yalovada yaşanan taşkının ardından bu kez meydana gelen taşkınların daha fazla olduğunu söyledi. Beşli, Şu anda bütün seralar sular altında hiçbir şey gözükmüyor. Samanlıya kadar bütün dere kenarları sular altında. Bir an evvel yağmurlardan sonra bunun önlemini almak gerekiyor. Hasar geçen meydana gelen hasardan daha fazla. Korkunç bir sıkıntı var. Peş peşe gelen 2 felaket. Çözüm bulunamazsa devamlı yaşanacak bir olay. O yüzden bir an evvel çare aranması gerekiyor dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024