Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2251 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2015 - 02:12

Vuslat Doğan Sabancı, Ahmet Hakanı evinde ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Vuslat Doğan Sabancı, Ahmet Hakanı evinde ziyaret

Ziyaret sonrasında konuşan Vuslat Doğan Sabancı şunları söyledi:

...ARTIK HERKES BU TEHDİT DİLİNİ BIRAKSIN

Türkiyede şiddetin, tehdidin bu kadar pervasızca bu kadar kolay söylenebilmesi ve her gün tırmanması çok çok üzücü. Ve umuyorum ki bugün bu yaşanan olay şuraya getirsin Türkiyeyi; artık herkes bu tehdit dilini bıraksın. Tehdit bu kadar hızlıca, kolayca yapılan bir şey olmasın. Türkiye bu tehdit ve şiddet dilinden kurtulsun. Bu şiddet, hiçbirimizi iyi bir yere götürmüyor.

MAALESEF AİLEME, YÖNETİCİLERE, YAZARLARIMIZA ÇOK BÜYÜK, CİDDİ TEHDİTLER YAPILIYOR

Maalesef aileme, yöneticilere, yazarlarımıza çok büyük ciddi ciddi tehditler yapılıyor. Bir takım medya, her gün bir köşe yazarı bir televizyon kanalında çıkıp çok kolayca tehditler savurabiliyor. Terörist diyorlar, başka şey diyorlar, o kadar ağıza alınmayacak şeyler yapıyorlar. Ama sonunda işte hepimizi üzen bir olay gerçekleşiyor. Bunlar hedef gösterme, bunlar şiddeti kışkırtma ve körükleme... Umuyorum ki artık bir son olsun. Bundan sonra ve bundan sonra bütün siyasileri de iş dünyasını da sivil toplum örgütlerini de şuna davet ediyorum; bu dili bırakalım. Çünkü her tehdidi yapan töhmet altında kalır.

BİZ BUNLARI ÜZÜNTÜYLE İZLİYORUZ AMA KORKMUYORUZ... BİZ GAZETECİLİĞİMİZİ YAPIYORUZ.

Sabancı bir gazetecinin Siz özellikle bu tehditlerden sonra korkuyor musunuz? Çünkü artık yerini fiili olarak şiddete bıraktı. Doğan grubuna yönelik birçok şey oldu. şeklindeki sorunu da şu şekilde yanıtladı, Biz bunları üzüntüyle izliyoruz ama korkmuyoruz. Korkarak bu işi yapamayız. Biz gazeteciliğimizi yapıyoruz. Olduğumuz yolda yürümeye devam ediyoruz ve Allaha güveniyoruz. Hukuğa güveniyoruz tabii herşeyden önce. Herşeyden önce hukuğun işlemesi lazım.

HUKUĞUN, SAVCILARIN BURADA BU TEHDİTLERİ SAVURANLARA ÖNLEM ALMASI LAZIM.

Bugün buraya gelenler(saldırganlar), uzun zamandan beri Ahmet Hakanı takip ediyorlarmış. Burada bir kafe var, pazartesi günü gelmişler, oturmuşlar ve beklemişler bu saldırganlar. Daha sonra televizyon kanalından çıkarken görüntüleri var. Takip edip buraya gelmişler. Şimdi bunların kim olduğu bulunup cezalarını çekmesi lazım. Hukuğun, savcıların burada bu tehditleri savuranlara önlem alması lazım. Biz tekzipler yapıyoruz bu yayınlar durdurulsun diye ama maalesef tekzip kararlarını çıkartamıyoruz. Umuyorum ki bu konularda daha hassas olunur. Hassasiyet çok önemli. Bütün toplumu, siyasilerimizi, yargımızı herkesi hassas olmaya davet ediyorum.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024