Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2256 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2017 - 11:39

Tüpraşın İzmirdeki rafinerisinde patlama.öLÜ VE yRARLILAR VAR.

Büyüt
Küçült
Tüpraşın İzmirdeki rafinerisinde patlama.öLÜ VE yRARLILAR
İzmirde rafineride depolama tankında patlama meydana geldi. Patlama sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü bildirildi.

İzmirin Aliağa ilçesindeki Tüpraş fabrikasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlama, rafinerinin depolama tankında meydana geldi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlama sonucu gelen bilgilere göre 4 kişi hayatını kaybetti ve yaralananların olduğu bilgisi yer alıyor. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.

YARALI İŞÇİ HASTANEYE KALDIRILDI

Patlama ihbarı üzerine tesisteki itfaiye ekipleri alarm durumuna geçerken, bölgeye ambulanslar sevk edildi. Patlamanın meydana geldiği bölümde enkaz kaldırma çalışmaları yapılırken, yaralı işçi ilk müdahalenin yapılabilmesi için Aliağa Devlet Hastanesi e kaldırıldı.

ALİAĞA KAYMAKAMI AÇIKLAMA YAPTI

Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, patlamada 4 işçinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yılmaz şunları söyledi, 6 işçi uzun süredir kullanılmayan bir nafta tankının son kontrolleri yaparken patlamanın meydana geliyor.İlk etapta 1 işçimiz hayatını kaybetti. Daha sonra bu sayı arttı ve şu anda 4 işçimiz hayatını kaybetti, 2 işçimiz de yaralıdiye konuştu. Kaymakam Yılmaz, patlamanın bir iş kazası olduğunu ve herhangi bir yangın olayı bulunmadığını, tesisin üretimine devam ettiğini bilirtti.

BİN 353 İŞÇİ ÇALIŞIYOR

TÜPRAŞ verilerine göre Aliağa Rafinerisi de 1353 kişi çalışıyor. 1972 yılında 3 milyon ton/yıl ham petrol işleme kapasitesiyle üretime başlayan İzmir rafinerisi, önemli kapasite artırımları ve ünite modernizasyonlarıyla gelişerek 1987 yılında 10 milyon ton/yıla ulaştı. 2007 yılında destilasyon kapasitesindeki revizyonlar da göz önüne alınarak rafinerinin ham petrol işleme kapasitesi 11 milyon ton/yıl olarak tescil edildi. Verilere göre, İzmir Rafinerisinde, 2016 yılında 7,3 milyon tonu yurt içine olmak üzere toplam 10,4 milyon ton ürün satışı yapıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024