Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3243 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2016 - 15:56

TSKdan son dakika açıklaması

Büyüt
Küçült
TSKdan son dakika
Genelkurmay Başkanlığı, Cizre ve Surda devam eden operasyonlarda 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı dan yapılan açıklamada, Şırnak Cizrede devam eden operasyonda; 12 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği belirtilerek operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 308 olduğu kaydedildi.
Operasyonda, bir Kaleşnikof piyade tüfeği ile bir adet şarjörü ve 30 adet fişeği ele geçirildiği kaydedilerek, sekiz el yapımı patlayıcı imha edildiği, bir barikatın kaldırıldığı ve bir hendeğin kapatıldığı ifade edildi.

Diyarbakır Surda devam eden operasyonda ise dört bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği vurgulanarak operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 101 olduğu ifade edildi.

Operasyonda bir el yapımı patlayıcı imha edildiği belirtildi.

Şırnak Silopide devam eden operasyonda; dört Kaleşnikof piyade tüfeği ile 28 adet şarjörü ve 492 adet fişeği, bir makinalı tabanca, bir tabanca ve 36 adet fişeği, yedi el bombası,bir dürbün, bir telsiz, altı hücum yeleği, dört gaz maskesi, iki akü ve iki sırt çantası ele geçirildiği ifade edilerek 17 el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi.
Siirtde güvenlik güçlerince bölücü terör örgütü işbirlikçisi bir şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; bir roketatar, bir Biksi makinalı tüfek ve 525 adet fişeği, dört Kaleşnikof piyade tüfeği ele geçirildiği kaydedildi.

Şırnakda, YDG-H gençlik yapılanması içerisinde faaliyet yürüten ve bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen iki işbirlikçinin, yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024