Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2546 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2017 - 10:25

TEOG Maratonu Türkçeyle Başladı

Büyüt
Küçült
TEOG Maratonu Türkçeyle
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında ikinci dönem merkezi ortak sınavları başladı. Sınavlara 1 milyon 185 bin 328 öğrenci katılıyor.

TEOG ikinci dönem merkezi ortak sınavlarının ilk oturumu bugün gerçekleştiriliyor. 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen sınavlara 1 milyon 185 bin 328 öğrenci katılıyor. Sınavlar, yurt içinde 970 merkezde 16 bin 257 okulda ve 94 bin 225 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 22 okulda düzenleniyor. Sınavlarda, yurt içi ve yurt dışındaki merkezlerde oturumlar saat 09.00, 10.10 ve 11.20de başlayacak, teneffüs araları ise 30 dakika olacak.

Öğrenciler, ilk oturumda Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 27 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek ikinci oturumda ise Fen Bilimleri, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil derslerinden sınava girecek. Öğrenciler her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli 20 soruluk testlerden sorumlu olacak. Her bir ders için sınav süresi 40 dakika olacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024