Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1896 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2015 - 16:33

TEMde şok görüntüler! Sürücüsüz otomobil yollarda..

Büyüt
Küçült
TEMde şok görüntüler! Sürücüsüz otomobil

TEM Otoyolunun Adapazarı- Sapanca arasında hareket halindeki otomobilde, sürücünün direksiyonu bırakıp yan koltuğa geçerek radyoda çalan şarkıyla oynadığı cep telefonu görütüleri izleyenleri şoke etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, TEM Otoyolunun Adapazarı-Sapanca arasında hareket halindeki otomobilde, kimliği bilinmeyen sürücü Demet Akalının söylediği Gidenlerin kalanları şarkısı eşliğinde oynarken, sürücü koltuğundan yan koltuğa geçiyor. Otomobilin sağ tarafında da aynı parçanın ritmiyle oynamaya devam ediyor.    Bu sırada hareket halindeki otomobilin kilometresi de hız sabitleyici ile 95i gösterirken, sürücü hiç bir şey yokmuş gibi Adapazarı istikametine doğru bir süre yoluna devam ediyor.   Sosyal medyada paylaşılan 21 saniyelik görüntüler büyük ilgi çekerken, izleyenlere de Bu kadarına pes dedirtiyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024