Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3126 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Ağustos 2016 - 14:48

Tekstil Devine Himmet baskını

Büyüt
Küçült
Tekstil  Devine Himmet
FETÖ operasyonları kapsamında ünlü tekstilci Ziya Zamburun evinde yapılan aramada küçük çaplı bir servet ele geçirildi.

Fethullahçı Terör Örgütüne himmet adı altında para topladığı iddia edilen şahıslara yönelip yapılanoperasyonda Özilhanlar Tekstilsahibi Ziya Zamburun evinde yapılan aramada, banyodaki 2 poşet içerisinde 630.000 Amerikan doları, ikametteki çelik kasa içerisinde 1.014.000 Amerikan doları, 75 adet burma bilezik, ele geçirildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Zeytinburnu daFETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım yataklık yapan, himmet adı altında para topladığı ileri sürülen ve ilçedeki tekstilcilerin mütevellisi oldukları yönünde bilgi alınan şahıslara operasyon başlattı.

KÜÇÜK ÇAPLI SERVET

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma çerçevesindeki operasyon kapsamında, şüpheliler arasında bulunan Özilhanlar tekstil sahibi Ziya Zamburun ikametinde arama yapıldı. Sabah an Nazif Karamanın haberine göre Mali Polis, evde adeta küçük çaplı bir servet ele geçirdi.

1 MİLYON DOLAR VE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ

İşadamının evinin banyo kapısı arkasında asılı 2 poşet içerisinde 630.000 Amerikan doları, ikametteki çelik kasa içerisinde 1.014.000 Amerikan doları, 75 adet burma bilezik, 103 tane lira olarak bilinen altın, 5 çocuk bileziği, 12 altın bileklik, 2 gerdanlık, 8 çeyrek ve 1 yarım altın ve 7 yüzük ele geçirildi. Suç delili olarak el konulan ve himmet parası olduğu değerlendirilen para ve altınlara el konuldu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024