Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4125 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2015 - 16:21

Tanju Çolak: Ben de milletvekili adayı olacağım

Büyüt
Küçült
Tanju Çolak: Ben de milletvekili adayı

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Önümüzdeki hafta sonuna kadar Samsundan veya İstanbuldan aday adayı olduğumu açıklayacağız dedi.
    
Çolak, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 6. Bölge Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir kafeteryada basın toplantısı düzenledi.
    
Toplantıda konuşan SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, 20 bin üyesi bulunan SADEFin milletvekili adayının Tanju Çolak olduğunu söyledi. Çolakı, hangi partiden aday olursa olsun destekleyeceklerini belirten Akman, Çolakın Samsun veya İstanbuldan aday olmasını istediklerini ifade etti.
    
Tanju Çolak ise SADEFin kendisini milletvekili adayı olarak göstermesi ve desteklemesinden mutluluk duyduğunu vurguladı.
    
MİLLETE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Gittiği her yerde gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Çolak, Futbolumla, aldığım ödüllerle insanları nasıl mutlu ettiysem bundan sonra da milletimize yardım ederek mutlu etmek istiyorum. Millete hizmet etmek istiyorum. Ben de milletvekili adayı olmak istiyorum ifadesini kullandı.
    
Çolak, adaylığını Ak Partiden koymayı düşündüğünü belirterek, AK Partiye üyeliğim de var. Önümüzdeki hafta sonuna kadar Samsundan veya İstanbuldan aday adayı olduğumu açıklayacağız. Özellikle ben Samsun ve Samsunsporun askeriyim. Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum ama milletvekili aday adaylığım Samsun mu olur İstanbul mu olur bilmiyorum. Yapacağımız istişarelerle bunu belirleyeceğiz diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024